Barbecue omáčka se sušenými rajčaty 260g

199 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Skvělá barbecue omáčka se sušenými rajčaty se lehce stane hitparádou každý grilovačky. Výrazná chuť sušených rajčat spolu s datlovým sirupem a kouřovým nádechem tvoří skvělou harmonii, která se perfektně hodí ke každému masu.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barbecue omáčka je alfa a omega každý grilovačky. Můžeš ji využít jako základ pro marinádu, nebo jen tak k masu. V žádným burgeru by neměla barbecue omáčka chybět. Ať tak či onak, připrav se na jedinečnou chuť sušených rajčat společně se zauzeným aroma.

Na přípravě týhle omáčky jsme se spojili s firmou My-Chilli, která se specializuje na pálivé výrobky. V jejich nabídce najdete různá koření, omáčky, chutney nebo džemy. Spousta jejich produktů získala mezinárodní ocenění včetně české ceny Great Taste, takže se fakt máte na co těšit.

bbq_1 1-min

Složení

Rajčatový protlak, cukr, ocet (rýžový, balsamico), datlový sirup, sušená rajčata (6,2 %), balsamicová redukce (obsahuje antioxidant disiřičitan draselný), sojová omáčka (obsahuje pšenici), sůl, uzená paprika, pepř, třtinová melasa, sušený česnek, skořice.

Doplňkové parametry

Kategorie: Grilování
Hmotnost: 0.5 kg
Příchuť: Barbecue, Sušená rajčata
Gramáž: 260g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení