Biltong En Provence Starter Pack

580 Kč –7 %
59 biltong en provence starter pack
580 Kč –7 % 539 Kč / ks
Už brzy v prodeji
Položka byla vyprodána…

Biltong en Provence je francouzská prémiovka, kterou by měl ochutnat každý fanoušek sušeného masa. Luxusní býčí plemeno, francouzskej orchestr chutí a africký postup výroby. Teď navíc ve výhodném setu pro první tasting.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Maso býků z Camargue je opravdu unikátní. Už na první pohled tě upoutá jeho sytě červená barva. Jejich maso má minimální množství tuku a specifické je i svou chutí, z které jsou cítit byliny a rákos. Na výrobu jednoho balení padne 150 gramů téhle syrového masové nádhery.

Co najdeš v balení

1x Biltong En Provence - Originál 30g
1x Biltong En Provence - Chilli 30g
1x Biltong En Provence - Le Garrigue 30g
1x Biltong En Provence - Zázvor 30g

Doplňkové parametry

Kategorie: Biltong
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Originál, Chilli, Zázvor, Provensálské koření
Gramáž: 30 g
Země původu: Francie
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Biltong en Provence, to je dobrodružství Elodie a Clémenta z francouzského Aix, kteří se po návratu z Kapského Města v Jižní Africe rozhodli, že biltong, který tam ochutnali je tak dobrý, že ho budou vyrábět i doma. Prostě klasiku, kterou známe v Maso Here z vlastní zkušenosti. 

elodie-clement-biltong

Nejprve se s nápadem sušit maso svěřili kamarádům, kteří byli zpočátku trochu nedůvěřiví. Ale možná jenom to proto, že biltong vůbec neznali. Teď už je vše jinak. Biltong milují a jsou z nich pravidelní zákaznící. 

Jejich biltong se snaží být co nejvíce autentický a skloubit chuť prémiového francouzského býčího masa a originálního afrického koření. Na povrchu je maso hezky proschlé a v jádru si zachovává stále určitou šťavnatost. Elodie a Clément se ale nebojí ani experimentů a tak mezi jejich masem najdete i druhy z česnekem nebo zázvorem. 

A aby bylo jasno, co se masa samotného týká, tak tady se jedná o pořádnou prémiovku. Do sušičky tentokrát zamířili býci z Camargue. Jejich maso má minimální množství tuku a specifické je i svou chutí, z které jsou cítit byliny a rákos. Býci z Camargue jsou chováni na rozlehlém území tvořeném deltou řeky Rhôny a jejich označení je chráněným názvem.

biltong-en-provence