Dárková krabička na domácí sušení - Biltong s kampotským pepřem

1 499 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Pokud si chceš doma usušit Biltong s kampotským pepřem, tak takhle sada je přesně pro tebe. Najdeš v ní všechno, co na výrobu tohoto prémiového sušeného masa potřebuješ. Základní koření dá masu ten správný šmrnc, jablečný ocet maso krásně povolí a červený kampotský pepř dodá biltongu tu exotickou chuť. To vše ve stylové dřevěné krabičce s naším potiskem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Všechno, co je potřeba na přípravu domácího biltongu s kampotským pepřem, najdete v téhle sadě. Jablečný, základní koření, červený kampotský pepř, tři pytlíky biltongu pro inspiraci a návod s receptem. Nově navíc ve stylové dřevěné krabičce. Stačí už jen kus kvalitního masa a můžete začít s přípravou svého prémiového biltongu. Ideální jako dárek pro ty, kteří si doma suší svoje maso. K užitku přijde ale i začátečníkům, kteří by se sušením chtěli začít, ale neví jak na to.

biltongpepper2-min

KOŘENÍ A OCET JAKO ZÁKLAD

Každý biltong se marinuje v octu a směsi základního koření. Aby tvoje výsledné dílo bez chyby, namíchali jsme pro tebe základní směs dopředu. Tuto kombinaci soli, pepře, česneku a koriandru používáme již od roku 2011.

Červený kampotský pepř

Pravý červený pepř je kambodžský světový unikát, který je extrémně vzácný a roste pouze na pár místech na světě. Nehodí se na vaření čerstvého masa – rozumí si jen s rybou či mořskými plody. Naopak je ale perfektní na výrobu masa sušeného.

pepre_red-min

PYTLÍK NAŠEHO BILTONGU PRO INSIPRACI

Náš hovězí biltong vyladěný červeným kampotským pepřem až z Kambodži. Kombinace jemného hovězího masa s výraznou pepřovou chutí je gastronomický zážitek, o který nesmíš přijít.

V krabici najdeš

1x Jablečný ocet
1x Základní koření na přípravu biltongu
1x Červený kampotský pepř - 20g
3x Maso Here - Hovězí biltong s kampotským pepřem 50g

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí sušení
Hmotnost: 1.81 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné