Dárková krabička na domácí sušení - Biltong s kampotským pepřem

1 499 Kč / ks
Skladem (>10 ks)

Pokud si chceš doma usušit Biltong s kampotským pepřem, tak takhle sada je přesně pro tebe. Najdeš v ní všechno, co na výrobu tohoto prémiového sušeného masa potřebuješ. Základní koření dá masu ten správný šmrnc, jablečný ocet maso krásně povolí a červený kampotský pepř dodá biltongu tu exotickou chuť. To vše ve stylové dřevěné krabičce s naším potiskem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Všechno, co je potřeba na přípravu domácího biltongu s kampotským pepřem, najdete v téhle sadě. Jablečný, základní koření, červený kampotský pepř, tři pytlíky biltongu pro inspiraci a návod s receptem. Nově navíc ve stylové dřevěné krabičce. Stačí už jen kus kvalitního masa a můžete začít s přípravou svého prémiového biltongu. Ideální jako dárek pro ty, kteří si doma suší svoje maso. K užitku přijde ale i začátečníkům, kteří by se sušením chtěli začít, ale neví jak na to.

biltongpepper2-min

KOŘENÍ A OCET JAKO ZÁKLAD

Každý biltong se marinuje v octu a směsi základního koření. Aby tvoje výsledné dílo bez chyby, namíchali jsme pro tebe základní směs dopředu. Tuto kombinaci soli, pepře, česneku a koriandru používáme již od roku 2011.

Červený kampotský pepř

Pravý červený pepř je kambodžský světový unikát, který je extrémně vzácný a roste pouze na pár místech na světě. Nehodí se na vaření čerstvého masa – rozumí si jen s rybou či mořskými plody. Naopak je ale perfektní na výrobu masa sušeného.

pepre_red-min

PYTLÍK NAŠEHO BILTONGU PRO INSIPRACI

Náš hovězí biltong vyladěný červeným kampotským pepřem až z Kambodži. Kombinace jemného hovězího masa s výraznou pepřovou chutí je gastronomický zážitek, o který nesmíš přijít.

V krabici najdeš

1x Jablečný ocet
1x Základní koření na přípravu biltongu
1x Červený kampotský pepř - 20g
3x Maso Here - Hovězí biltong s kampotským pepřem 50g

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí sušení
Hmotnost: 1.81 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení