Dřevěné prkénko s rukojetí

249 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Stylové prkénko z kvalitního akáciového dřeva, které je překvapivě lehké a odolné vůči mechanickému poškození. Díky kvalitnímu a povedenému zpracování ho můžeš využít nejen na krájení, ale i na servírování masa a dalších pochutin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Už dost krájení a servírování masa na nevkusných plastových deskách. Pořiď si stylový kus pořádného dřeva, na kterém se perfektně krájí, ale hodí se i na servírování steaků nebo jerky a biltongu. Akáciové dřevo má perfektní vlastnosti. Nejen, že je odolné a lehké, ale má i přirozené antibakteriální vlastnosti. Navíc vypadá fakt stylově, takže se lehce stane součástí dekorace v tvojí kuchyni.

prkno_produkt-min

Vyrobeno z materiálů, které jsou zcela bezpečné při kontaktu s potravinami.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Grilování
Hmotnost: 0.45 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení