Hovězí Biltong Originál 150g

Kód: P178
439 Kč / ks
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Naše srdcovka. Pan Maso. Mr. Originál. Tohle maso uspokojí choutky každého masožravce. Chutná skvěle, perfektní na zkus, zažene hlad a dodá šťávu. Kromě parádního hovězího, koření a špetky soli v něm nenajdeš nic dalšího. 100 % přírodní, ručně krájený, šlechtíme ho už od roku 2011. 

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Naše srdcovka. Pan Maso. Mr. Originál. Tohle maso uspokojí choutky každého masožravce. Chutná skvěle, perfektní na zkus, zažene hlad a dodá šťávu.Kromě parádního hovězího, koření a špetky soli v něm nenajdeš nic dalšího. 100 % přírodní, ručně krájený, šlechtíme ho už od roku 2011. 

Složení

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu.✅ Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.

hovězí maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl

Nutriční hodnoty ve 100 g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

 Počítáno na 100 g výrobku
 Energetické hodnoty (kJ/kcal)    1525 / 365
 Tuk4 g
 Nasycené mastné kyseliny2 g
 Sacharidy< 1 g
 Cukr0 g
 Bílkoviny63 g
 Sůl2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Hmotnost: 0.183 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Originál
Gramáž: 150 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz