Jelení Chilli 30g

Kód: P011
119 Kč / ks
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Šel lesem, šel pikantní jelen! Naše receptura, naše chilli, ale tentokrát v jelení variantě. Takhle chutná pořádná divočina říznutá indickýma papričkama.

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Nejdřív jste si to odhlasovali jako limitovanou edici, kterou jsme vyprodali dřív, než jelen krmelec vyžere. Pak jste vykoupili všechny naše zásoby jelenů, které jsme dovezli ze Švédska. Takže co asi tak mohlo následovat? Usušili jsme vlastní zvěřinu a zařadili ji do stálé nabídky. S naším kořením, podle našeho postupu a tak, jak to máte rádi. Je to trochu nákladnější záležitost, ale za kvalitu se platí - a tohle je fakt prémiovka.

KVALITA MASA JE TO HLAVNÍ

Používáme výhradně jelení zadní kýtu, která má velmi jemnou a křehkou texturu. Toto maso je velmi libové a téměř bez tuků a žil. Na výrobu 30 gramů našeho sušeného jeleního masa ho spotřebujeme až 120 gramů. 

SLOŽENÍ

Jelení maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření, chilli (0,5%). Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu. 

71743458_2272955409500765_5194842573205667840_o

Doplňkové parametry

Kategorie: Archiv produktů
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Jelení
Příchuť: Originál
Gramáž: 30 g
Pálivost: Jemně pikantní
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz