Jelení Originál 50g

169 Kč / ks
Skladem

Tohle je hodně jelena. 50 gramů už je nálož, co zasytí. Sušené v naší originální směsi koření, přesně tak jak jste to chtěli. Je to prémiovka, která nám v shopu chyběla...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejdřív jste si to odhlasovali jako limitovanou edici, kterou jsme vyprodali dřív, než jelen krmelec vyžere. Pak jste vykoupili všechny naše zásoby jelenů, které jsme dovezli ze Švédska. Takže co asi tak mohlo následovat? Usušili jsme vlastní zvěřinu a zařadili ji do stálé nabídky. S naším kořením, podle našeho postupu a tak, jak to máte rádi. Je to trochu nákladnější záležitost, ale za kvalitu se platí - a tohle je fakt prémiovka.

KVALITA MASA JE TO HLAVNÍ

Používáme výhradně jelení zadní kýtu, která má velmi jemnou a křehkou texturu. Toto maso je velmi libové a téměř bez tuků a žil. Na výrobu 25 gramů našeho sušeného jeleního masa ho spotřebujeme až 100 gramů. 

SLOŽENÍ

Jelení maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření. Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jelení maso
Druh masa: Jelení
Příchuť: Originál
Množství: 25 g
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

 Náš příběh

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

Jak šel čas

2010

Během studia na vysoké škole dostal Ondra nabídku. Strávit půl roku na farmě v Jihoafrické republice. A víte co tam frčí tak, jako pivo u nás? Ano, sušené maso. Nejde tomu nepodlehnout. A naučit se vše o jeho přípravě nebylo na farmě nijak složité. Sušilo se tam totiž ve velkém. 

2011

Po návratu do Čech začal Ondra sušit maso pro své nejbližší okolí. Získané know-how si Ondra trochu "počeštil" a místo antilopího masa sáhnul po hovězím. Směs koření ale zachoval a postup přípravy také. Hrdě se tak hlásil k africkému biltongu. V tu dobu ale nikdo v Čechách netušil, co to vlastně sušené maso je.  

2012 - 2013

Poptávka po mase se neustále zvětšovala. Už se hlasili i kamáradi kamarádů a tak to Ondra konečně rozjel! Založil firmu, pojmenoval ji Hootova Farma a začal maso prodávat všem, kdo si napsal.

2014

Krájet, krájet, krájet, sušit, balit. A takhle každý den. O víkendu prodat. To po čase omrzí každého, takže co s tím? Ondra je na všechno sám, občas pomáhá brácha Jakub a začínají se objevovat první konkurenti. Tady jsme se začali bavit o tom, že by nás asi bavilo to dělat ve velkém.

2015

K Ondrovi se konečně naplno přidal brácha Jakub. Cíl je jasnej - prodávat maso po trzích už Ondru nebaví. Je třeba to to rozjet pořádně a to bude chtít více lidí. Produkt, který lidi do teď našli maximálně na dožínkách nebo městských slavnostech bude třeba dostat mezi lidi jinak. Sušené maso má vše, co přichází do módy. Je přírodní, ručně vyráběné a je za ním příběh. Navíc rodinný business má navíc tu výhodu, že všechny špatný rozhodnutí jdou vždycky hodit na bráchu.

2016

Hootova Farmu jsme přejmenovali na Maso Here. Přeci jenom jako farmáři se necítíme a chtěli jsme něco, co by bylo trochu víc cool. Nakonec vyhrála hláška z filmu Pupendo. Jenom jsme repráky vyměnili za maso. Přestěhovali jsme výrobu do nových prostor a spustili nový eshop. 

2017

Zainvestovali jsme do obalů. Už nelepíme etikety na každý pytlík jako vězni. Konečně máme peckovej celotištěnej obal. Vyrábíme první limitovanou edici, připravujeme dárkové balíčky a naše maso se dostalo až really Dakar.

2018

Už skoro vůbec nejezdíme na trhy. Skvěle se rozjel eshop a začali jsme se věnovat velkoobchodu. Loňský obrat jsme překonali už v dubnu. Naše maso je k dostání v síti Hervis a roste počet prodejců po celé republice. Naše maso si je možné objednat formou předplatného. A protože jsme rodinná firma, tak jsme přibrali do týmu bratrance Jirku. Maso pořád krájíme a balíme ručně. Nejsme žádnej masokombinát...