Dárkový balíček - Velký mix značek (10 ks)
Související produkty
Detailní popis produktu
Dali jsme do kupy několik výrobců sušeného masa, se kterými už delší dobu spolupracujeme a víme, že nabízejí kvalitní produkt. Ty se tak můžeš spolehnout na to, že dostaneš to nejlepší jerky a biltong. My ti pouze vybereme příchuť a naservírujeme ti tak degustační menu, které osloví všechny tvoje chuťové pohárky.
Maso Here
Maso Here je česká firma, která se zaměřuje na výrobu a prodej sušeného masa. Založili ji dva bratři Jakub a Ondřej. Vyrábějí biltong - variantu sušeného masa typickou pro Jihoafrickou republiku. Zakládají si na poctivé přípravě a použití pouze přírodních produktů. V jejich mase tak nenajdete žádná éčka nebo lepek. Kvalitní české hovězí, vlastní směs koření, ruční krájení a láska k řemeslu - to je recept na úspěch od Maso Here.
Maso Here nabízí 6 příchutí jejich hovězího biltongu. Jako první si představíme Originál - hovězí sušené maso se základní směsí koření typickou pro Jihoafrickou republiku. Další na řadě je Česnek - jeden z bestsellerů kombinující ingredience, které spolu prostě fungují: hovězí maso a česnek. Pálivý hrdina Maso Here je biltong s papričkou Carolina Reaper, která ti zaručeně zatopí pod kotlem. Další skvělá příchuť je Piri-Piri - směs koření, která dává dohromady lehce pikantní chuť s nádechem bylinek. Biltong s příchutí Hořčice je už léty odzkoušená kombinace, která má lehce pikantní chuť. Na závěr tu je pak Jelení biltong, který tě překvapí svou jedinečnou chutí a skvělými nutričními hodnotami.
Usušil & Syn
Telcek
Sušené maso od Telcka je unikát, který nelze zařadit mezi jerky nebo biltong. To nic ale nemění na tom, že jejich plátky ze selátek a mladých býčků jsou prostě skvělé. Všechno jejich maso pochází z lokálního chovu v Rejvízu, který se nachází v Hrubém Jeseníku.
Telcek má v nabídce 3 druhy masa. Jejich poznávací značkou jsou Plátky z mladých býčků. Maso nakrájené na tenké plátky se ti rozplyne na jazyku. Najdeš u nich i Plátky z mladých selátek nebo krůu. Všechny druhy masa nabízejí i v pálivé variantě s papričkou Carolina Reaper, která je už dlouhou dobu na špici nejpálivějších papriček na světě.
Linnamäe - Wild Jerky
Linnamäe Lihatööstus byla založena v Läänemaa v roce 1987 a v Estonsku. Firma se zaměřuje převážně na zpracování masa loveného výhradně v estonských lesích. To se vyváží hlavně do Skandinávie, ale také třeba i do Hong Kongu.
Hlavní dominantou nabídky Wild Jerky je zvěřina. Největším lákadlem jsou Losí jerky. V Estonsku si ale troufli i na jelena, kance a hovězí. Chuť jejich jerky v tobě probudí volání divočiny.
Irish Biltong
Rodinný byznys a poctivé maso bez chemie. To je Irish Biltong. Prémiový bilting, který vyrábí manželé Noreen a John Doylovi, získal už několik ocenění. Masu se věnují už přes 25 let a jde to znát. Jejich biltong je prostě skvělý.
V jejich nabídce najdeš tři druhy sušeného masa. Biltong original je pocta tradiční jihoafrický receptuře, kterou se tahle firma inspiruje. Biltong s příchutí chilli je pak pikantní varianta, která pálí, ale nekouše. A nakonec droëwors, sušené masové tyčink, které mají své kořeny taky v Jihoafrické republice.
Svarog Jerky
Za značkou Svarog stojí Beef Jerky Slovenia, což bylo dlouhou dobu jediný výrobce hovězího jerky v celém Slovinsku. Jejich maso je díky svému nízkému obsahu tuku a vysokému obsahu proteinů pravidelně oblíbený mezi profesionálními vojáky, sportovci a všemi, kteří po náročném tréninku nebo práci potřebují novou sílu. O oblíbenosti tohoto sušeného masa svědčí i fakt, že ve Slovinsku ho do své nabídky jako lokální specialitu zařadili i velké řetězce.
V nabídce od Svarog Jerky jsou tři základní příchutě. Hovězí Originál se připravuje tradiční recepturou za použítí základního koření. I přes to má však tohle jerky jedinečnou chuť. Hovězí jerky s příchutí Smoked má perfektní zauzenou chuť, která pochází z bukového dřeva. Pro milovníky pálivosti je tu pak Hovězí Sriracha, která má lehce pikantní chuť.
MO-Jerky
MO-Jerky je rodinná firma, která pochází z Jeseníků. Zakladatelé jsou původně lovci a včelaři. K sušení masa je přivedla vášeň k lovu a přírodě, jejíž pestrost se snaží zachytit v jejich výrobcích. Láska a respekt k přírodě se v MO Jerky předává z generace na generaci. Každé jejich jerky obsahuje med, který si sami vyrábějí. Co může být lepšího, než poctivé české hovězí s kvalitním kořením a domácím medem?
V jejich nabídce najdete hned 6 příchutí Jerky. Origino tě zaujme výraznou chutí oregana a rozmarýnu. Kari a Mexiko tě vezmou na pouť orientem a exotikou. Pepř a Chilli tě zaujmou výraznou a plnou chutí, která trochu pálí, ale nekouše. Na závěr pak odzkoušená kombinace medu s hořčicí.
Kuivalihakundi
Za touhle pochoutkou z Finska stojí zakladatel Timo Lehti, který byl nespokojenej s nabídkou jerky a rozhodl se začít sušit svoje maso. Nejprve rozjel e-shop se svým původním produktem. Dva roky později už se na světlo světa dostává značka Kuivalihakundi. Dneska je tohle finský jerky jedno z nejvýraznějších na skandinávském trhu. Mají opravdu velkou škálu druhů masa i příchutí, takže si vybere opravdu každý.
Zulu Biltong
Zulu Biltong vznikl z dlouhodobě budované závislosti na sušeném mase, kterou si jeho zakladatel Pavel Kroužecký vypěstoval během svého života v Jihoafrické republice, kde prožil dobrodružných 30 let. Po návratu do České republiky mu chyběla nejen Afrika, ale také s ní úzce spojená chuť biltongu a Zulu Biltong byl na světě.
Zulu Biltong nabízí čtyři příchutě. Nesmí chybět Originál, který vzdává holt klasické jihoafrické receptuře. Další příchuť je koriandr, který skvěle doplňuje chuť hovězího masa. Česnek nesmí chybět ani tady. Tohle magický koření je s masem prostě skvělý. Na závěr tu pak máme chilli příchuť, která se pyšní papričkou Bhut Jolokia.
V balení najdeš
- 2x pytlík od Maso Here
- 1x pytlík od Usušil & Syn
- 1x pytlík od Telcek
- 1x pytlík od Wild Jerky
- 1x pytlík od Irish Biltong
- 1x pytlík od Svarog Jerky
- 1x pytlík od MO-Jerky
- 1x pytlík od Kuivalihakundi
- 1x pytlík od Zulu Biltong
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dárkové balíčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.574 kg |
Od všeho trochu. Ideální, pokud se stále ještě spíše seznamujete s tímto druhem pokrmu a nevíte, kam přesně sáhnout. A nebo máte jen rádi variabilitu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.