Hovězí Hořčice krabice 24 ks

1 299 Kč / ks 2 400 Kč / ks od 1 299 Kč / ks
Skladem Skladem Zvolte variantu
Balení

Novej člen rodiny, který přináší do hry úplně nový chutě. Vzali jsme náš Originál a předtím, než jsme ho dali do sušičky, jsme k němu přidali ještě hořčici. Celkem tak získáš 24 balení hovězího potěšení, který oceníš třeba v kombinaci s pivem.

Jestli ti je jedna krabice málo, tak koukni na větší balení nebo vyzkoušej naše předplatné.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jestli ti jeden pytlík málo? Nestačí ti ani dva? Tak si kup celou krabici plnou našeho sušeného masa. V každé najdeš 24 balení o váze 25 nebo 50 gramů. Získáš tak lepší cenu a zásobu masa na delší dobu. 

Proč právě naše maso

Ať už seš sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky. Rozhodně ale platí, že to je zdravá svačina plná proteinů, která tělu dodá potřebnou výživu. Prostě pořádná masitá záležitost. 

Složení

Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření a hořčice (bacha, je to alergen). Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu  

susene-maso-horcice 

Krabice naplněná energií 

Jestli pátráš po tom, co se v jedné krabici skutečně skrývá, tak si buď jistej, že jenom samé dobré věci. Nutriční hodnoty schované v jedné bedně vydají za několik pořádných obědů. Samozřejmostí je absence alergenů, cukru a éček. 

   Krabice 25 g Krabice 50 g
Sušené maso 600 g 1200 g
V syrovém stavu 2,4 kg 4,8 kg
Energ. hodnota 9150 kj 18300 kj
  2190 kcal 4380 kcal
Bílkoviny 378 g 756 g
Sacharidy <6 g <12 g
Tuky 24 g 48 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Krabice 24 ks
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Hořčice
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

 Náš příběh

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

Jak šel čas

2010

Během studia na vysoké škole dostal Ondra nabídku. Strávit půl roku na farmě v Jihoafrické republice. A víte co tam frčí tak, jako pivo u nás? Ano, sušené maso. Nejde tomu nepodlehnout. A naučit se vše o jeho přípravě nebylo na farmě nijak složité. Sušilo se tam totiž ve velkém. 

2011

Po návratu do Čech začal Ondra sušit maso pro své nejbližší okolí. Získané know-how si Ondra trochu "počeštil" a místo antilopího masa sáhnul po hovězím. Směs koření ale zachoval a postup přípravy také. Hrdě se tak hlásil k africkému biltongu. V tu dobu ale nikdo v Čechách netušil, co to vlastně sušené maso je.  

2012 - 2013

Poptávka po mase se neustále zvětšovala. Už se hlasili i kamáradi kamarádů a tak to Ondra konečně rozjel! Založil firmu, pojmenoval ji Hootova Farma a začal maso prodávat všem, kdo si napsal.

2014

Krájet, krájet, krájet, sušit, balit. A takhle každý den. O víkendu prodat. To po čase omrzí každého, takže co s tím? Ondra je na všechno sám, občas pomáhá brácha Jakub a začínají se objevovat první konkurenti. Tady jsme se začali bavit o tom, že by nás asi bavilo to dělat ve velkém.

2015

K Ondrovi se konečně naplno přidal brácha Jakub. Cíl je jasnej - prodávat maso po trzích už Ondru nebaví. Je třeba to to rozjet pořádně a to bude chtít více lidí. Produkt, který lidi do teď našli maximálně na dožínkách nebo městských slavnostech bude třeba dostat mezi lidi jinak. Sušené maso má vše, co přichází do módy. Je přírodní, ručně vyráběné a je za ním příběh. Navíc rodinný business má navíc tu výhodu, že všechny špatný rozhodnutí jdou vždycky hodit na bráchu.

2016

Hootova Farmu jsme přejmenovali na Maso Here. Přeci jenom jako farmáři se necítíme a chtěli jsme něco, co by bylo trochu víc cool. Nakonec vyhrála hláška z filmu Pupendo. Jenom jsme repráky vyměnili za maso. Přestěhovali jsme výrobu do nových prostor a spustili nový eshop. 

2017

Zainvestovali jsme do obalů. Už nelepíme etikety na každý pytlík jako vězni. Konečně máme peckovej celotištěnej obal. Vyrábíme první limitovanou edici, připravujeme dárkové balíčky a naše maso se dostalo až really Dakar.

2018

Už skoro vůbec nejezdíme na trhy. Skvěle se rozjel eshop a začali jsme se věnovat velkoobchodu. Loňský obrat jsme překonali už v dubnu. Naše maso je k dostání v síti Hervis a roste počet prodejců po celé republice. Naše maso si je možné objednat formou předplatného. A protože jsme rodinná firma, tak jsme přibrali do týmu bratrance Jirku. Maso pořád krájíme a balíme ručně. Nejsme žádnej masokombinát...