Krůtí Chilli 40g

99 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Krycí jméno Pták Ohnivák. Jestli si libuješ v pikantních pochutinách, tak si tě naše krutá krůta rozhodně získá. Pikantní stejně jako naše sušené hovězí, ale na rozdíl od něj trochu křehčí a s jemnější strukturou masa. A to všechno opět bez umělých zbytečností. Jen maso, sůl, ocet a naše koření.

Vychutnej si ji dle libosti. Jen malé doporučení - na výlet si k ní přibal radši něco na zapití.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené krůtí maso, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160 g prvotřídní krůty. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.

Bez lepku

Bez Alergenů

Bez cukru

bez éček

susene-kruti-maso-here

Proč právě naše maso

Ať už seš sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky. Rozhodně ale platí, že to je zdravá svačina plná proteinů, která tělu dodá potřebnou výživu. Prostě pořádná masitá záležitost.

Složení

Krůtí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření.

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu. 

Nutriční hodnoty

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 160 gramů krůty a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

nutricni-hodnota-kruta

Doplňkové parametry

Kategorie: Krůtí maso
Typ sušeného masa: Maso Here
Druh masa: Krůtí
Příchuť: Chilli
Gramáž: 40 g
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.