Maso Here - Brutal Biltong 50g

Kód: P238
159 Kč / ks
Prodej ukončen
Položka byla vyprodána…

Někdo to rád ostré, někdo ještě ostřejší a parta z festivalu Brutal Assault úplně nejostřejší! Limitovaná edice biltongu, kterou náš masomág Ondra připravil právě pro metalový festival Brutal Assault 2022.

Kombinace worcesterové omáčky a pořádné dávky papričky Carolina Reaper stvořila lahodnou a pořádně žhavou kombinaci pro ty trochu otrlejší. Tak neváhej a ochutnej, dokud trvá tahle jediněčná příležitost. Ale pro jistotu ještě jednou varujeme - tohle je fakt BRUTAL.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedna z nejpálivějších papriček světa Carolina Reaper, naše lahodná worcesterová omáčka a kvalitní hovězí - to je limitovaná edice hovězího biltongu Brutal, kterou jsme vymysleli a vyladili pro letošní festival Brutal Assault, kde se po ní jen zaprášilo. Teď jí máš šanci ochutnat i ty. Lahodný, aromatický a pořádně ostrý biltong, to si žádný milovník pikantního sušeného masa prostě nemůže nechat ujít.

Extrémně pikantní paprička a worcesterová omáčka

Náš vyladěný biltong s ikonickou chilli papričkou Carolina Reaper jsme v této limitované edici posunuli díky worcestrovce ještě o kousek dál. Néméně ikonická omáčka dodala masu jemnost, která skvěle kontrastuje s brutalitou Caroliny, a krásné aroma.

Pro umocnění pálivosti a tedy parádní chuťový zážitek, doporučujeme pytlík před otevřením protřepat, aby se sušené chilli opět promísilo s masem.

Oceněná chuť chilli

V roce 2018 vyhrál náš Hovězí chilli biltong ocenění Regionální potravina roku. V tu dobu ještě nebyl s příměsí současné caroliny reaper, ale už tehdy bylo jasné, že pálivé maso se dere na výsluní.

Hovězí maso, které při výrobě používáme má regionální původ a sušíme ho vcelku při nízké teplotě 4-5 dnů. Až před samotným vložením do pytlíku ho sekáme na malé kousky, které jsou ve svém středu příjemně vláčné. 

Svačina, která není na cesty

Maso jako svačina na cesty? Jasně! Ovšem v případě této pálivé záležitosti je určitě lepší udělat malou změnu. Na vandr si přibal do batohu třeba náš Originál nebo jemně pikantní Piri-Piri.

Carolina dobře poslouží jako doplňěk k pivu nebo vínu, případně se skvěle hodí na vaření, kdy ji můžeš přimíchat do těstovin, kus-kusu nebo salátu. Všechny pokrmy tak dostanou správný říz a netradiční chuť, kterou v sobě ukrývá naše originální Základní koření, které používáme při výrobě každého našeho biltongu.

Složení

hovězí maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl worcester carolina reapeer 1,0%

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.

DIY

Chceš si usušit tohle maso doma?

Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.

Chci sušit doma

Nutriční hodnoty ve 100 g

Jedno 50 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 150 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 4 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše maso
Hmotnost: 0.065 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Chilli
Gramáž: 50 g
Pálivost: Extrémně pálivé
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…
5
0x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
3
Avatar autora | 10.12.2022
Maso čisté, bez pojivovych vaziv. Nasekane na jemno. Chuť nezklamala, ani nenadchla. Jako snack ok.
4
Avatar autora | 27.9.2022
+ Příjemná chuť
+ Dobrá změna, ať člověk nejí jen to hovězí :-)

Nebylo špatné, ale měl bych výtku ke krájení. V mém balení byla cca 1/3 nakrájená úplně na drobno a zbylé 2/3 zase byl jeden velký kus, který byl nakrojen jen do poloviny (nebyly tedy jednotlivé "plátky")

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz