Maso Here - Hovězí biltong s kampotským pepřem krabice 15ks
Související produkty
Detailní popis produktu
Na pytlík tohoto biltongu jsme se rozhodli pro spolupráci s firmou pepperfield.cz, která prodává nejlepší pepř na světě. Kampotský pepř je dokonce chráněný geografickou indikací a někteří ho nazývají šampaňským mezi pepři. Lepší pepřovou příchuť sušeného masa na českém trhu nenajdeš. Tahle spolupráce prostě dává smysl.
O Pepperfield
Pepperfield je firma, která do Čech dováží a prodává nejlepší pepř na světě. Založili ji dva kamarádi David a Klára, které učarovala Kambodža a chuť kampotského pepře. Firma spolupracuje s vyhlášenými českými restauracemi, kam dodává svůj vysoce kvalitní produkt. Na jejich e-shopu najdete přirozeně balení jednotlivých druhů pepře, ale narazíte zde na nejrůznější produkty jako čokoládu, alkohol nebo máslo. Pepperfield ale není jen e-shop. Je to i projekt, který se snaží za férové ceny odkupovat certifikovaný kampotský pepř od kambodžských farmářů a tím je zároveň podporovat.
Složení
Hovězí maso, směs koření, sůl, jablečný ocet, kampotský pepř červený celý (1,25%).
Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.
Nutriční hodnoty
Jedno 40 gramové balení tohoto sušeného masa je vyrobeno ze 120 gramů syrového masa.
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1693/406 |
Tuk | 7 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | < 1 g |
Cukr | 0 g |
Bílkoviny | 60 g |
Sůl | 2 g |
Obsah balení
15x Hovězí biltong s kampotským pepřem 50g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Naše maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.85 kg |
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Kampotský pepř |
Gramáž: | 50g |
Pálivost: | Jemně pikantní |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.