Maso Here - Hovězí Biltong se Šalvějí 50g

149 Kč / ks
Skladem (>10 ks)

Letní limitovaná edice hovězího biltongu se šalvějí. Výrazná šalvěj spolu s dalšími bylinkami perfektně doplňuje chuť hovězího masa. Ochutnej naši novou svěží limitku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Už delší dobu jsme chtěli usušit náš biltong s novou, originální příchutí. Nedávno jsme do nabídky zařadili grilovací koření a masožravce Ondru nenapadlo nic jiného, než ho zkusit využít na náš biltong. Vybrali jsme si koření se šalvějí hlavně proto, že to je netradiční bylinka a nikdo na trhu se sušeným masem ji nepoužívá. Dlouho jsme maso ladili, abychom dosáhli požadované chuti, slanosti a křehkosti. Po dlouhých dnech jsme konečně usušili biltong, ze kterého byl celej tým doslova nadšen. Jedná se o jedinečnou limitku, takže nepropásni šanci ji ochutnat. Další příležitost už totiž nebude.

salvej-banner-cz-min

Složení

Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření, šalvěj (2 %).

 Nutriční hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 4 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy 2 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 3,5 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše maso
Hmotnost: 0.075 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Šalvěj
Gramáž: 50 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení