Maso Here - Hovězí Biltong se Šalvějí 50g
Související produkty
Detailní popis produktu
Už delší dobu jsme chtěli usušit náš biltong s novou, originální příchutí. Nedávno jsme do nabídky zařadili grilovací koření a masožravce Ondru nenapadlo nic jiného, než ho zkusit využít na náš biltong. Vybrali jsme si koření se šalvějí hlavně proto, že to je netradiční bylinka a nikdo na trhu se sušeným masem ji nepoužívá. Dlouho jsme maso ladili, abychom dosáhli požadované chuti, slanosti a křehkosti. Po dlouhých dnech jsme konečně usušili biltong, ze kterého byl celej tým doslova nadšen. Jedná se o jedinečnou limitku, takže nepropásni šanci ji ochutnat. Další příležitost už totiž nebude.
Složení
Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření, šalvěj (2 %).
Nutriční hodnoty
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1525/365 |
Tuk | 4 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | 2 g |
Cukr | 0 g |
Bílkoviny | 63 g |
Sůl | 3,5 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Naše maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.075 kg |
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Šalvěj |
Gramáž: | 50 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.