Maso Here - Losí Biltong 30g
Související produkty
Detailní popis produktu
Zvěřina se na biltong prostě hodí. A nejenom na něj. V záplavě losích nebo sobích jerky to tak bude příjemná změna. My jsme ho opět usušili jako originál, protože nám bylo líto kazit jeho unikátní chuť nějakým výrazným kořením.

Kde se vzal losí biltong?
Jedná se o největšího "jelena" světa. Je to prostě ten velký evropský los s obrovskými širokými parohy. Losí maso, které se používá například v produktech od Renjera (nebo teď i v našem případě), pochází ze skandinávských a baltských lesů a je ze 100% volně žijící zvěře. Tuto čistou divočinu můžeš ochutnat v každém kousku.
Vyzkoušej gurmánský zážitek
Ať už jsi sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič, co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky. A pokud je řeč o antilopě, tak tohle maso nepatří v Evropě zrovna k obyvyklým kouskům.

Složení
losí maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl
100g sušeného masa je vyrobeno z 350g syrového masa. Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.
Chceš si usušit biltong doma?
Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1631/390 |
Tuk | 6 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | <1 g |
Cukr | 0 g |
Bílkoviny | 73 g |
Sůl | 2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Limitované edice |
---|---|
Hmotnost: | 0.065 kg |
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Losí |
Příchuť: | Originál |
Gramáž: | 30 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Estonsko |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.