Maso & Pivo - Deschutes IPA & Jerky

599 Kč / ks
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Další edice ze série Maso & Pivo. Tentokrát v balení najdete dvě IPY, které se vyznačují výraznou hořkostí a skvělou ovocnou chutí. K tomu se můžeš těšit na 4 druhy sušeného masa, které se chuťově hodí k oboum pivům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Americké pivo je v Čechách ještě stále něco nového a neznámého. Každý Čech zná a ví, jak chutná ležák, který je právě pro naši oblast typický. Málokdo ale ví, že existuje mnoho dalších druhů jako je IPA, APA nebo Sour. My jsme se proto rozhodli spolupracovat s firmou Americanbeer.cz, která právě americká piva prodává. Maso a pivo k sobě jednoduše patří. My jsme ti proto připravili tuhle sadu, kde si můžeš vychutnat kombinaci amerického piva se sušeným masem.

mockup03-min

Balení obsahuje

Deschutes Fresh Haze IPA

Obsah alkoholu: 6,5 %
Horkosť (IBU): 45
Objem: 355 ml

Hořká IPA, která tě překvapí svojí ovocnou chutí pomeranče, ananasu a papaji. Tohle pivo se perfektně hodí k pálivému masu.

fresh haze pruktovka-min

Párování s masem

Maso Here - American Jerky Carolina Reaper

Grizzly Foods - Garden Greens

Deschutes Fresh Squeezed IPA

Obsah alkoholu: 6,4 %
Horkosť (IBU): 60
Objem: 355 ml

IPA s ovocnou chutí a výraznou hořkostí. Dopřej si tohle lahodné a osvěžující pivo, které do každé chvíle zanese jarní atmosféru. K tomuto pivu doporučujeme maso se sladší chutí.

dresh squeezed - produkt-min

Párování s masem

Maso Here - American Jerky Original

SirLoin Sticks - Med & Hořčice

Doplňkové parametry

Kategorie: Dárkové balíčky
Hmotnost: 1.12 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.