Maso & Pivo - IPA & Biltong s kešu
Související produkty
Detailní popis produktu
Americké pivo je v Čechách ještě stále něco nového a neznámého. Každý Čech zná a ví, jak chutná ležák, který je právě pro naši oblast typický. Málokdo ale ví, že existuje mnoho dalších druhů jako je IPA, APA nebo Sour. My jsme se proto rozhodli spolupracovat s firmou Americanbeer.cz, která právě americká piva prodává. Maso a pivo k sobě jednoduše patří. My jsme ti proto připravili tuhle sadu, kde si můžeš vychutnat kombinaci amerického piva se sušeným masem.
Balení obsahuje
Deschutes Fresh Haze IPA
Obsah alkoholu: 6,5 %
Horkosť (IBU): 45
Objem: 355 ml
Hořká IPA, která tě překvapí svojí ovocnou chutí pomeranče, ananasu a papaji. Tohle pivo se perfektně hodí k pálivému masu.
Deschutes Fresh Squeezed IPA
Obsah alkoholu: 6,4 %
Horkosť (IBU): 60
Objem: 355 ml
IPA s ovocnou chutí a výraznou hořkostí. Dopřej si tohle lahodné a osvěžující pivo, které do každé chvíle zanese jarní atmosféru. K tomuto pivu doporučujeme maso se sladší chutí.
Maso Here - Biltong & Kešu Bylinky 100g
Speciální mix, který se perfektně hodí k pivu nebo vínu.. Hovězí biltong společně s kešu ořechy v sobě skrývají pestré chutě rozmarýnu, koriandru, tymiánu nebo oregana. Nejen, že ti tahle skvělej snack zažene hlad, ale zpříjemní ti i dlouhé zimní večery.
Maso Here - Biltong & Kešu Chilli 100g
Pikantní mix, který zažene hlad a zahřeje. Biltong s papričkou carolina reaper společně s chilli kešu ořechy nadchne každého milovníka pikantních chutí. Nejen, že ti tenhle snack zpříjemní dlouhé zimní večery, ale je to i perfektní parťák na výlety.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dárkové balíčky |
---|---|
Hmotnost: | 1.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.