Naše maso

Nejprodávanější

masohere cesnek
 
99 Kč
Detail
susene maso hovezi original
 
99 Kč
Detail
hovezi piripiri
 
99 Kč
Detail
20 položek celkem
masohere cesnek
99 Kč
hovezi piripiri
Hovězí Piri Piri 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
gift box 05 copy 3
297 Kč –4 %
Chilli Starter Pack
Skladem (> 10 ks)
285 Kč
gift box 05 copy 2
297 Kč –4 %
Originál Starter Pack
Momentálně nedostupné
285 Kč
susene maso hovezi chilli
Hovězí Chilli 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso hovezi original
Hovězí Originál 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso kruti original
Krůtí Originál 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso jeleni original
Jelení Originál 30g
Momentálně nedostupné
99 Kč
susene maso jeleni chilli
Jelení Chilli 30g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso kruti chilli
Krůtí Chilli 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
super mix
Super mix krabice 15ks
Momentálně nedostupné
1 375 Kč
susene maso hovezi horcice
Hovězí Hořčice 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso krabice hovezi horcice
1 375 Kč
susene maso krabice hovezi chilli
1 375 Kč
maso here jerky
Tip
139 Kč
susene maso krabice hovezi original
1 375 Kč
box jelen chilli
1 375 Kč
box jelen
Jelení Originál Krabice 15ks
Momentálně nedostupné
1 375 Kč
susene maso krabice kruti chilli
1 375 Kč
susene maso krabice kruti original
1 375 Kč

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.

Bez lepku

Bez Alergenů

Bez cukru

bez éček

susene-maso-od-lidi

Všechno sušené maso není jerky

My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.

Čím se lišíme od Jerky

Jerky pochází ze Severní Ameriky biltong je spojený s Afrikou, jerky se původně spíše udilo, než sušilo. Tradiční biltong se suší při velmi nízké teplotě mnohem déle, než jerky. Obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování v případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody.

Nutriční hodnoty

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160 g prvotřídního hovězího.