Naše maso

Nejprodávanější

susene maso hovezi original
 
65 Kč
Detail
susene maso hovezi chilli
Skladem (> 10)
 
99 Kč
Detail
susene maso hovezi original
 
99 Kč
Detail
19 položek celkem
hovezi piripiri
Novinka
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
gift box 05 copy 3
Novinka
297 Kč –4 %
Skladem (> 10 ks)
285 Kč
gift box 05 copy 2
Novinka
297 Kč –4 %
Skladem (> 10 ks)
285 Kč
susene maso hovezi chilli
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso hovezi original
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso kruti original
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso jeleni original
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso jeleni chilli
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso kruti chilli
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso hovezi original
Skladem (> 10 ks)
65 Kč
susene maso hovezi horcice
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
susene maso krabice hovezi horcice
1 375 Kč
susene maso krabice hovezi chilli
1 375 Kč
susene maso krabice hovezi original
1 375 Kč
box jelen chilli
1 375 Kč
box jelen
1 375 Kč
susene maso krabice kruti chilli
1 375 Kč
susene maso krabice kruti original
1 375 Kč
super mix
Skladem (> 10 ks)
1 375 Kč

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.

Bez lepku

Bez Alergenů

Bez cukru

bez éček

susene-maso-od-lidi

Všechno sušené maso není jerky

My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.

Čím se lišíme od Jerky

Jerky pochází ze Severní Ameriky biltong je spojený s Afrikou, jerky se původně spíše udilo, než sušilo. Tradiční biltong se suší při velmi nízké teplotě mnohem déle, než jerky. Obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování v případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody.

Nutriční hodnoty

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160 g prvotřídního hovězího.