Naše maso

Nejprodávanější

maso here beef biltong original
 
109 Kč
maso here beef biltong garlic
 
109 Kč
maso here beef biltong horcice
 
109 Kč
piripiri
 
109 Kč
maso here deer biltong
Maso Here - Jelení Biltong Originál 30g
Momentálně nedostupné
P010
 
109 Kč
bison biltong
Maso Here - Bison Biltong 30g
Prodej ukončen
P176
 
169 Kč
25 položek celkem
kanec
149 Kč
P188
maso here beef biltong original
109 Kč
P012
maso here beef biltong garlic
109 Kč
P079
maso here beef biltong original
109 Kč
P013
maso here beef biltong horcice
109 Kč
P014
piripiri
109 Kč
P015
maso here deer biltong
109 Kč
P010
biltong starter pack
297 Kč –4 %
Maso Here - Biltong Starter Pack
Momentálně nedostupné
285 Kč
S045
original150g
319 Kč
P178
cesnek150g
319 Kč
P179
carolina150g
319 Kč
P180
piripiri150g
319 Kč
P181
bison biltong
169 Kč
P176
jerky original P177
klokan P164
lama biltong
149 Kč
P147
zebra biltong
149 Kč
P146

Maso Here není jen eshop. Je to naše vlastní značka, pod kterou vyrábíme sušené maso typu biltong. A to už od roku 2011. Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso (hovězí, jelení, lamí, zebří), špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g syrového masa. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. Pokračovat

Všechno sušené maso není jerky

My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.

Bez lepku

Bez Alergenů

Bez cukru

bez éček

Čím se lišíme od Jerky

Jerky pochází ze Severní Ameriky, biltong je spojený s Afrikou. Jerky se původně spíše udilo, než sušilo. Tradiční biltong se suší při velmi nízké teplotě mnohem déle než jerky. Obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování. V případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody.

Nutriční hodnoty

Kolik bílkovin člověk potřebuje závisí na tělesné hmotnosti a vydané energii. Jedno balení našeho sušeného masa dokáže zastoupit denní dávku potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.