Naše maso

Nejprodávanější

maso here beef biltong garlic
 
99 Kč
Detail
maso here beef biltong original
 
99 Kč
Detail
maso here beef biltong original
 
99 Kč
Detail
zebra biltong
Maso Here - Zebra Biltong 30g
Prodej ukončen
P146
 
149 Kč
maso here beef biltong horcice
 
99 Kč
Detail
hovezi piripiri
Hovězí Piri Piri 40g
Skladem (> 10)
P015
 
99 Kč
Detail
18 položek celkem
mustard box
1 485 Kč –6 %
1 399 Kč
S009
susene maso krabice hovezi original copy 2
1 485 Kč –6 %
1 399 Kč
S091
susene maso krabice hovezi original
1 485 Kč –6 %
1 399 Kč
S007
hovezi piripiri
Hovězí Piri Piri 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
P015
758 krabice piri piri
1 485 Kč –6 %
1 399 Kč
S090
susene maso jeleni chilli
Jelení Chilli 30g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
P011
box jelen chilli
1 485 Kč –6 %
1 399 Kč
S006
susene maso jeleni original
Jelení Originál 30g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
P010
box jelen
1 485 Kč –6 %
1 399 Kč
S005
maso here beef biltong original
99 Kč
P013
maso here beef biltong garlic
99 Kč
P079
maso here beef biltong horcice
99 Kč
P014
maso here beef biltong original
99 Kč
P012
lama biltong
149 Kč
P147
zebra biltong
149 Kč
P146
supermix
1 485 Kč –6 %
Super mix krabice 15ks
Skladem (> 10 ks)
1 399 Kč
S012

Maso Here není jen eshop. Je to naše vlastní značka, pod kterou vyrábíme sušené maso typu biltong. A to už od roku 2011. Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso (hovězí, jelení, lamí, zebří), špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g syrového masa. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. Pokračovat

Všechno sušené maso není jerky

My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.

Bez lepku

Bez Alergenů

Bez cukru

bez éček

Čím se lišíme od Jerky

Jerky pochází ze Severní Ameriky, biltong je spojený s Afrikou. Jerky se původně spíše udilo, než sušilo. Tradiční biltong se suší při velmi nízké teplotě mnohem déle než jerky. Obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování. V případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody.

Nutriční hodnoty

Kolik bílkovin člověk potřebuje závisí na tělesné hmotnosti a vydané energii. Jedno balení našeho sušeného masa dokáže zastoupit denní dávku potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.