Naše maso

Nejprodávanější

klokan new min
Maso Here - Klokan Biltong 40g
Skladem (> 10 ks)
P164
 
149 Kč
maso here beef biltong original
 
119 Kč
maso here beef biltong garlic
 
119 Kč
maso here beef biltong horcice
 
119 Kč
piripiri
 
119 Kč
25 položek celkem
klokan new min
Tip
149 Kč
P164
pepr new min
Tip
159 Kč
P168
kanec (1)
149 Kč
P188
maso here beef biltong original
119 Kč
P013
maso here beef biltong garlic
119 Kč
P079
maso here beef biltong original
119 Kč
P012
maso here beef biltong horcice
119 Kč
P014
piripiri
119 Kč
P015
maso here deer biltong
119 Kč
P010
biltong starter pack
357 Kč –13 %
309 Kč
S045
mix
1 785 Kč –9 %
1 629 Kč
S012
original150g
339 Kč
P178
cesnek150g
339 Kč
P179
carolina150g
339 Kč
P180
piripiri150g
339 Kč
P181
jerky carolina 1606
jerky original P177
deer box
1 785 Kč –9 %
1 629 Kč
S005

Maso Here není jen eshop. Je to naše vlastní značka, pod kterou vyrábíme sušené maso typu biltong. A to už od roku 2011. Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso (hovězí, jelení, lamí, zebří), špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g syrového masa. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. Pokračovat

Všechno sušené maso není jerky

My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.

Bez lepku

Bez Alergenů

Bez cukru

bez éček

Čím se lišíme od Jerky

Jerky pochází ze Severní Ameriky, biltong je spojený s Afrikou. Jerky se původně spíše udilo, než sušilo. Tradiční biltong se suší při velmi nízké teplotě mnohem déle než jerky. Obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování. V případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody.

Nutriční hodnoty

Kolik bílkovin člověk potřebuje závisí na tělesné hmotnosti a vydané energii. Jedno balení našeho sušeného masa dokáže zastoupit denní dávku potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení