Naše maso

Nejprodávanější

original
 
od 119 Kč
klokan min
Maso Here - Klokan Biltong 40g
Momentálně nedostupné
P164
 
149 Kč
salvej min
149 Kč –34 %
Původně: 149 Kč  (–34 %)
99 Kč
biltong & kesu original min
 
139 Kč
cesnek min
 
od 119 Kč
kanec min
Maso Here - Kančí Biltong 50g
Skladem (>10 ks)
P188
 
149 Kč
24 položek celkem
klokan min
Tip
Maso Here - Klokan Biltong 40g
Momentálně nedostupné
149 Kč
P164
pepr min
Tip
159 Kč
P168
kanec min
149 Kč
P188
carolina
od 119 Kč
P013
cesnek min
od 119 Kč
P079
original P012
mustard min
119 Kč
P014
piri piri min P015
deer min
119 Kč
P010
starter pack min
357 Kč –5 %
339 Kč
S045
supermix bundle min
1 785 Kč –9 %
1 629 Kč
S012
darkovka masohere min
599 Kč
S122
darkovka masohere min
1 199 Kč
S123
biltong & kesu original min
139 Kč
P208
biltong & kesu chilli min
139 Kč
P209
deer bundle min
1 785 Kč –9 %
1 629 Kč
S005

Maso Here není jen eshop. Je to naše vlastní značka, pod kterou vyrábíme sušené maso typu biltong. A to už od roku 2011. Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso (hovězí, jelení, lamí, zebří), špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g syrového masa. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. Pokračovat

Všechno sušené maso není jerky

My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.

Bez lepku

Bez Alergenů

Bez cukru

bez éček

Čím se lišíme od Jerky

Jerky pochází ze Severní Ameriky, biltong je spojený s Afrikou. Jerky se původně spíše udilo, než sušilo. Tradiční biltong se suší při velmi nízké teplotě mnohem déle než jerky. Obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování. V případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody.

Nutriční hodnoty

Kolik bílkovin člověk potřebuje závisí na tělesné hmotnosti a vydané energii. Jedno balení našeho sušeného masa dokáže zastoupit denní dávku potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení