Naše maso

Nejprodávanější

maso here beef biltong original
 
99 Kč
Detail
maso here beef biltong garlic
 
99 Kč
Detail
susene maso hovezi chilli
Hovězí Chilli 40g
Skladem (> 10)
P013
 
99 Kč
Detail
susene maso hovezi horcice
Hovězí Hořčice 40g
Skladem (> 10)
P014
 
99 Kč
Detail
hovezi piripiri
Hovězí Piri Piri 40g
Skladem (> 10)
P015
 
99 Kč
Detail
susene maso jeleni original
Jelení Originál 30g
Skladem (> 10)
P010
 
99 Kč
Detail
18 položek celkem
susene maso krabice hovezi original copy 2
1 485 Kč –7 %
1 375 Kč
S091
susene maso hovezi horcice
Hovězí Hořčice 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
P014
susene maso krabice hovezi horcice
1 485 Kč –7 %
1 375 Kč
S009
susene maso hovezi chilli
Hovězí Chilli 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
P013
susene maso krabice hovezi chilli
1 485 Kč –7 %
1 375 Kč
S008
susene maso krabice hovezi original
1 485 Kč –7 %
1 375 Kč
S007
hovezi piripiri
Hovězí Piri Piri 40g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
P015
758 krabice piri piri
1 485 Kč –7 %
1 375 Kč
S090
susene maso jeleni chilli
Jelení Chilli 30g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
P011
box jelen chilli
1 485 Kč –7 %
1 375 Kč
S006
susene maso jeleni original
Jelení Originál 30g
Skladem (> 10 ks)
99 Kč
P010
box jelen
1 485 Kč –7 %
1 375 Kč
S005
maso here beef biltong garlic
99 Kč
P079
maso here beef biltong original
99 Kč
P012
susene maso kruti chilli P017
susene maso kruti original P016
supermix
1 485 Kč –7 %
Super mix krabice 15ks
Skladem (> 10 ks)
1 375 Kč
S012

Maso Here není jen eshop. Je to naše vlastní značka, pod kterou vyrábíme sušené maso typu biltong. A to už od roku 2011. Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso (hovězí, krůtí, jelení), špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g syrového masa. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. Pokračovat

Všechno sušené maso není jerky

My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.

Bez lepku

Bez Alergenů

Bez cukru

bez éček

Čím se lišíme od Jerky

Jerky pochází ze Severní Ameriky biltong je spojený s Afrikou, jerky se původně spíše udilo, než sušilo. Tradiční biltong se suší při velmi nízké teplotě mnohem déle, než jerky. Obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování v případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody.

Nutriční hodnoty

Množství potřebných bílkoviny je závislé na tělesné hmotnosti a vydané energii. Jedno balení našeho sušeného masa dokáže zastoupit denní dávku potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.