Renjer - Losí Jerky s mořskou solí Krabice 12ks

1 450 Kč –5 %
renjer box los
1 450 Kč –5 % 1 375 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
1.10.2020

Los – král severský lesů. Ochutnej výživnou a pro nás trochu netradiční chuť losího sušeného masa od Renjer Jerky ze švédského Skåne.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Los? Ano, jedná se o největšího "jelena" světa. Je to ten velký evropský los s obrovskými širokými parohy. Losí maso, které se používá v produktech od Renjera, pochází ze skandinávských a baltských lesů a je ze 100% volně žijící zvěře.

Tuto čistou divočinu můžeš ochutnat v každém kousku. Druhou hlavní ingrediencí je mořská sůl - ne moc, ne příliš málo - jen to správné množství, které zdůrazňuje harmonickou chuť tohoto exkluzivního masa.

Obsah krabice

12x Losí jerky s mořskou solí 25g

Složení

jelení maso (90,3 %), mořská sůl, vinný ocet, dextróza, stabilizer: citrusový pektin, směs koření a chilli (1,5 %), limetové aroma (0,8%).

Na 100 gramů sušeného masa je použito 275 gramů masa syrového.

Nutriční Hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1135 kJ / 271 kcal
Tuky 1,8 g
Nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 2 g
Cukr 1,3 g
Bílkoviny 53,5 g
Sůl 3,2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Losí
Příchuť: Originál
Gramáž: 30 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Švédsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh Renjer Jerky začal před několika lety ve městě Arjeplog v severním Švédsku. Právě tam měl otec jedno ze spoluzakladatelů firmy malé pekařství. Timův otec žil v Německu a do Švédska létal pouze jednou měsíčně, aby zkontroloval obchod. Jednou vzal Tima sebou a mimo běžné kontroly strávili také několik dní v divočině. Tam si kromě jízdy na sněžném skútru nebo chytání ryb vyzkoušeli také venkovní táboření ve stanu. Během tohoto výletu Tim poprvé ochutnal sušené sobí maso a jeho chuť se mu dost silně vryla do paměti.

renjer jerky founder

O několik let později odešel Tim studovat obchod na univerzitu do Lundu. Původně se chtěl zabývat vývojem informačních systémů jako mnoho jeho spolužáků. Několikrát si ovšem také vzpomněl na zážitky z cest se svým otcem a na skvělou chuť sušeného sobího masa. Nemohl se zbavit myšlenky, že by se jeho výrobě začal věnovat naplno a po krátké době pro tento nápad získal i další dva spolužáky - Antona a Alexe. Těm se sice tento druh podnikání zdál nejprve poněkud zvláštní, ale po usušení několika zkušebních várek uznali, že sobí sušené maso je jedinečný výrobek, který si určitě najde snadno svoje místo na trhu.

A tak začal příběh Renjer Jerky...