Renjer Losí Jerky

145 Kč / ks
Skladem

Los – král severský lesů. Ochutnej výživnou a pro nás trochu netradiční chuť losího sušeného masa od Renjer Jerky ze švédského Skåne.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Los - nepochybně král hlubokých lesů severní Evropy. Nyní díky spolupráci s Renjer Jerky také v nabídce Maso Here Selection. Tohle výživné a energizující maso tohoto majestátního zvířete si zamiluješ. Těžko budeš v jiném mase hledat vyšší obsah bílkovin, než v tom losím. I tady platí, že se hodí jak na cesty, tak i jako zdravá svačina nebo snack k tvému oblíbenému drinku.

Složení

Losí maso, koření, sůl, konzervant E250

Nutriční hodnoty ve 100 g 

Energetická hodnota (kJ/kcal): 1547/371
Tuky: 7 g 
Sacharidy: 0 g
Bíílkoviny: 77 g
Sůl: 4 g

Hmotnost 30 gramů. Trvanlivost 12 měsíců od data výroby. Skladujte při pokojové teplotě!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh Renjer Jerky začal před několika lety ve městě Arjeplog v severním Švédsku. Právě tam měl otec jedno ze spoluzakladatelů firmy malé pekařství. Timův otec žil v Německu a do Švédska létal pouze jednou měsíčně, aby zkontroloval obchod. Jednou vzal Tima sebou a mimo běžné kontroly strávili také několik dní v divočině. Tam si kromě jízdy na sněžném skútru nebo chytání ryb vyzkoušeli také venkovní táboření ve stanu. Během tohoto výletu Tim poprvé ochutnal sušené sobí maso a jeho chuť se mu dost silně vryla do paměti.

renjer jerky founder

O několik let později odešel Tim studovat obchod na univerzitu do Lundu. Původně se chtěl zabývat vývojem informačních systémů jako mnoho jeho spolužáků. Několikrát si ovšem také vzpomněl na zážitky z cest se svým otcem a na skvělou chuť sušeného sobího masa. Nemohl se zbavit myšlenky, že by se jeho výrobě začal věnovat naplno a po krátké době pro tento nápad získal i další dva spolužáky - Antona a Alexe. Těm se sice tento druh podnikání zdál nejprve poněkud zvláštní, ale po usušení několika zkušebních várek uznali, že sobí sušené maso je jedinečný výrobek, který si určitě najde snadno svoje místo na trhu.

A tak začal příběh Renjer Jerky...