Svačina pro cyklisty

Ověřeno zákazníky
Máme již přes 500 krásných recenzí od zákazníků a 99% spokojenost na Heurece.

Regionální potravina
Naše sušené maso získalo již dvakrát ocenění regionální potravina roku.

Původní receptura
Ruční výroba a původní jihoafrické receptury jsou to, na čem si zakládáme.

Jenom maso a koření
Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.
Oceněná chuť
V roce 2022 vyhrál náš Hovězí originál ocenění Regionální potravina roku. Hovězí maso, které při výrobě používáme má regionální původ a sušíme ho vcelku při nízké teplotě 4-5 dnů. Až před samotným vložením do pytlíku ho sekáme na malé kousky, které jsou ve svém středu příjemně vláčné.
Hovězí maso, které při výrobě používáme má regionální původ a sušíme ho vcelku při nízké teplotě 4-5 dnů. Aź před samotným vložením do pytlíku ho sekáme na malé kousky, které jsou ve svém středu příjemně vláčné.


Svačina na cesty
Ať už jsi sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič, co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky.
Sušené maso už prostě není žádný extravagantní výstřelek. V Čechách a na Slovensku si už získalo svoje místo v běžném životě mnoha lidí. My ale říkáme, že je možné vše posunout ještě o kus dál. Třeba tak, že ho vyměníš při cestě na kole za klasickou tatranku.