Telcek - Mix všech druhů Krabice 15ks
Související produkty
Detailní popis produktu
Balení obsahuje
- 3x Plátky z mladého býčka 50g
- 3x Plátky z mladých selátek 50g
- 3x Krůtí Originál 50g
- 2x Plátky z mladého býčka Chilli Carolina Reaper 50g
- 2x Plátky z mladých selátek Chilli Carolina Reaper 50g
- 2x Krůtí Chilli 50g
O Telckovi
Náš způsob úpravy masa se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky, ale my ho vyrábíme v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso nejprve ošetříme, naložíme do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom ho necháváme 3-6 měsíců zrát v temných komorách pod naší pečlivou kontrolou.
Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, neurychlujeme proces zrání masa tepelnou úpravou, což spolu s volbou mladých zvířat, pečlivým výběrem částí masa umožňuje zachovat šťavnatost a měkčí konzistenci. Tím, že v žádné fázi výroby nepoužíváme jakékoli chemické konzervanty a tepelně ho neupravujeme, splňuje TELCEK klasifikaci RAW FOOD.
Zní to až neuvěřitelně, ale 100 gramů sušeného masa odpovídá zhruba 300 gramům syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. I malý kousek tak obsahuje pořádný kus energie. Maso ve speciálním obalu vydrží minimálně 48 měsíců od data výroby, při teplotách od -35°C do 35°C, což se hodí při extrémních podmínkách – ať už při sportu, pěším výletu, delší jízdě autem, na kole nebo v kanceláři.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.978 kg |
Typ sušeného masa: | Jiné |
Druh masa: | Hovězí, Vepřové |
Příchuť: | Chilli, Natural |
Pálivost: | Středně pálivé, Nepálí |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce: Telcek, Martin Poledník, Ondřejovice 96, 793 76, Zlaté hory, Česká republika
Za značkou Telcek stojí EKO - FARMA Orlí Vrch, která hospodaří v drsné, ale nádherné krajině Hrubého Jeseníku, na náhorní rovině osady Rejvíz v nadmořské výšce 772 m n. m. Na farmě chováme koně, kozy, slepice, divoká a domácí prasata a pštrosa alternativním způsobem ve volné přírodě. Velkou část potravin do naší kuchyně si produkujeme sami; vejce, masné výrobky, pečivo atp. Zároveň se zabýváme také výrobou vlastních sýru a sušeného hovězího masa.