Grizzly Jerky - Pepř 50g

145 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
28.7.2021

Velký bratr hovězího Originálu. Díky hrubému pepři, koriandru, koření a poctivé ruční práci je tohle maso jasným bestsellerem ze stáje Grizzly Foods. Jestli tedy váháš s čím začít, tak rozhodně zvol jejich Cracked Pepper!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tohle jerky s příchutí pepře je prvním, které Phillip (zakladatel Grizzly Foods), před lety vyrobil. A ta léta praxe jsou v něm vidět. I tady bys marně hledal cukr, dochucovadla, konzervační látky nebo barviva. Vyrobeno z prvotřídního německého hovězího. 

Složení

Hovězí maso, bezlepková sójová omáčka, jablečný ocet, pepř, cibule, česnek, koriandr, nové koření, kouř z bukového dřeva

Alergeny: sója

Nutriční hodnoty ve 100 g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1570/372
Tuk 9,1 g
Nasycené mastné kyseliny 3,8 g
Sacharidy 1,4 g
Cukr 0,5 g
Bílkoviny 71 g
Sůl 1,8 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Pepř
Gramáž: 50 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 24.7.2020
Vyborná chuť Jerky kdy černý pepř podtrhuje chuť masa ale nepřebíjí ji.
5
Avatar autora | 7.7.2020
+ výborné

Výrobce: Grizzly jerky, Grizzly Foods UG, Mittelstr. 42, 68169, Mannheim, Germany

Značka Grizzly Foods byla založena na konci roku 2013 cestovatelem Phillipem Kleinem. Ten předtím stopoval Severní Amerikou, prošel Kanadu z východu na západ s odbočkou přes Newfoundland. Když dorazil do Vancouveru, vydal se na sever k Severnímu ledovému oceánu.

Během těchto dobrodružství sebou měl vždy sušené ovoce, ořechy a hovězí sušené maso. Tedy praktické, trvanlivé a vydatné občerstvení. Po návratu do Německa ale nedokázal na tamním trhu najít odpovídající nabídku sušeného masa, na kterou byl zvyklý z Ameriky. Proto začal vyvíjet vlastní recepty, které splňovaly jeho vysoké nároky.