Naše sušené maso

26 položek celkem

Cena

651799
1651799

Značky

Druh masa

Příchuť

Položek k zobrazení: 26
susene maso hovezi horcice
65 Kč
susene maso kruti horcice
65 Kč
susene maso hovezi original
65 Kč
susene maso hovezi chilli
65 Kč
susene maso hovezi original
119 Kč
susene maso kruti original
65 Kč
susene maso kruti chilli
65 Kč
susene maso kruti original
119 Kč
susene maso hovezi chilli
119 Kč
susene maso kruti chilli
119 Kč
susene maso hovezi horcice
119 Kč
susene maso kruti horcice
119 Kč
super mix
od 1 399 Kč
susene maso jeleni chilli
79 Kč
susene maso jeleni chilli
145 Kč
susene maso krabice kruti chilli
od 1 399 Kč
Nahoru
Další produkty

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 25 g je připraveno ze 100 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.

Bez lepku

Bez Alergenů

Bez cukru

bez éček

susene-maso-od-lidi

Všechno sušené maso není jerky

My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.

Čím se lišíme od Jerky

Jerky pochází ze Severní Ameriky biltong je spojený s Afrikou, jerky se původně spíše udilo, než sušilo. Tradiční biltong se suší při velmi nízké teplotě mnohem déle, než jerky. Obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování v případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody.

Nutriční hodnoty

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 25g je připraveno ze 100 g prvotřídního hovězího.

nutricni-hodnoty-susene-maso