Blog

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sušeném mase, ale báli jste se zeptat. Píšeme pro vás recepty na domácí sušení masa, sdílíme novinky ze světa jerky a biltongu a děláme vše proto, aby se sušené maso dostalo do širšího povědomí. 

 

Adventní kalendář je tu!

Drazí masožravci, už třetí rok po sobě jsme pro vás sestavili náš adventní kalendář, který vám nabídne 24 druhů sušeného masa od výrobců z různých koutů Evropy. V letošním roce jsme se zaměřili více n...

Recept na domácí hovězí jerky Maso Here

Možná si vzpomínáš na dobu, kdy jsi toho o sušeném masu ještě mnoho nevěděl. My ano, tehdy jsme totiž znali jen jerky, protože to je podstatně známější pojem než biltong. A i když se ve výrobě věnujem...

Sušené maso a americké pivo: Perfektní kombinace na hraně závislosti

Když milujete šťavnaté sušené maso a zároveň krásně chlazené pivo, je jen otázkou času, kdy začnete uvažovat, jak obě slasti propojit do jednoho celku. Málokdo je k tomu povolanější, než Jakub a Jakub...

Domácí sušení: Recept na hovězí biltong s kampotským pepřem

Začátkem června jsme vypustili na světlo světa novinku v podobě Hovězího biltongu s kampotským pepřem. Nebyli bychom to my, kdybychom vám neukázali, jak si toto prémiové sušené maso udělat doma. Navíc...

Grilovací marináda z koření od Maso Here

Už nějakou dobu prodáváme skvělé produkty na domácí sušení masa. Věděli jste ale, že některé naše koření a omáčky můžete použít i na grilování? Je léto a Češi maso na ohni prostě milují. Proto jsme se...

Rozhovor s Ondrou o nových nožích Maso Here

V našem e-shopu už máme pár týdnů nové řeznické nože určené nejen pro výrobce domácího sušeného masa. Jelikož máme s těmito noži dlouhou a hlavně dobrou zkušenost, připravili jsme si pro vás rozhovor ...

Domácí sušení: Jak chutná sušený had a jak se suší na slunci?

Popularita domácího sušení neustále roste. Víc a víc vás zajímají tipy a triky na to, jak si sušit maso doma. Uvědomujeme si, že někdy to je boj a pro někoho velká neznámá. Náš hlavní masožravec Ondra...

Rozhovor s Klárou z Pepperfieldu o naší spolupráci

Asi jste zaregistrovali naši novinku v podobě Hovězího Biltongu s kampotským pepřem, na které jsme spolupracovali s firmou Pepperfield. Pro ty z vás, které zajímá, jak tato spolupráce vznikala a co si...

Recept na domácí jerky s tekutým kouřem, sójovkou a octem

Přinášíme ti další recept na domácí jerky, při kterém používáme tři naše oblíbené ingredince - jablečný ocet, sójovou omáčku a tekutý kouř. Můžeme ti tak snadno odměřit všechny potřebné přísady a opět...