Blog

Proč naše maso pořád krájíme ručně a nemáme rádi éčka?

Existují tři otázky, které se dost často opakují. A když budeš hledat odpovědi, tak zjistíš, že se bude pořád opakovat jeden fakt. Maso krájíme ručně a má to svoje důvody. Takže jak to je s tou výrobo...

Patriot - balíček s tím nejlepším z Hradce

Tak jo, přiznáváme. Zařadit dárkové krabičky do nabídky v tomhle čase je kalkul. Vánoce se blížej a lidi si dávaj pod stromeček různý věci. Včetně dárkovek. No tak jsme si řekli, že bychom mohli připr...

Maso Here v nabídce vlaků Leo Express

Máme obrovskou radost, že jsme dostali možnost zařadit naše sušené maso do nabídky vlaků Leo Express. Neustále hledáme nové příležitosti, aby ti naše maso bylo pořád na blízku. Hlavně přesně tam, kde ...

Renjer Jerky míří do naší stálé nabídky

Začalo to jako jednorázová snaha přivézt něco na ochutnání. Vzhledem k poptávce jsme se ale rozhodli zařadit Renjer Jerky do stálé nabídky. A díky partnerství se švédským výrobcem ho tak můžeme začít ...

Jak skladovat sušené maso

Už víš z čeho vyrábět a jak sušit. Dneska si povíme jak správně takové sušené maso skladovat. Je snadné o celou várku přijít kvůli pár chybám, kterým jde snadno předejít. Sušené maso pořád pracuje ...

V čem doma sušit maso

Domácí sušení masa může být hračka, když víš co, jak a v čem sušit. Dnes se podrobněji podíváme na sušičky. Rozdíl v ceně i výkonu může být totiž obrovský. Nebudeme ti doporučovat přímo nějaké konk...

Jak sušit maso doma

Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra opět sepsal pár rad pro začátečníky. Poradí ti jak začít a na co si dát pozor, pokud chceš sušit maso podle africké receptury.   Už jsme...

Gloucester Biltong - Poctivá práce z Anglie

Náš první příspěvek do série Selection je z anglického Gloucesteru, kde kámoši Paul a Craig založili před pár lety firmu The Gloucester Biltong Company. Jejich příběh je až neuvěřitelně podobný tomu n...

Selection: Nejlepší sušené maso z celého světa

Prohlašujeme o sobě, že o sušeném mase víme vše a chceme ho propagovat co to půjde. A protože víme, že naše vlastní sušené maso je jenom jednou z mnoha tisíců značek, tak jsme se rozhodli, že se začne...