O nás

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

 

Lidé z masa (a kostí)

Maso Here neni jenom Jakub a Ondra. Máme tu spoustu dalších masožfavců, kteří jsou součástí týmu....

Naše hodnoty

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla ...

Ocenění

Děláme co nás baví a občas nás za to někdo i ocení. A z toho máme vážně radost....

Napsali o nás

Rozhovory, recenze a další články o tom co děláme....

Náš příběh

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela ma...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz