O sušeném mase

Ptáš se, kde se vzalo sušené maso, jaké existují druhy a jestli je to vlastně vhodná potravina právě pro tebe?  Yes! Because moisture and fat are removed from the meat during the preparation process, it is an excellent source of protein (as much as 15g of protein per serving size) and is generally 97% Fat-Free.

Nutriční hodnoty

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní hovězí, špettku s...

Druhy sušeného masa

Jako existuje mnoho druhů piva nebo vína, tak můžeme rozlišovat i několik variant sušeného masa.&nbs...

Kdy jíst sušené maso

Rozhodně si nepleť sušené maso s chuťovkou typu slaných oříšků nebo smažených brambůrků. Ty ti, sluš...

Co je to biltong

Název biltong je odvozen z holandských slov bil (maso, kýta) a tong (pruh). Odka...

Co to jsou jerky

V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení