Jerky Starter Pack 5ks

599 Kč –5 %
jerky.box
599 Kč –5 % 569 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
27.11.2020

Balíček pro všechny, kdo o jerky nic neví a chtějí nějak začít. Namícháme pro tebe 5 druhů, které tě skvěle uvedou do světa jerky. Jen tak poznáš ten rozdíl a najdeš maso, které ti bude chutnat nejvíc.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jsi tu nový? A nebo zrovna teď nemáš inspiraci? Nech to na nás. Připravíme pro tebe paletu toho nejzajímavějšího jerky, co by ti určitě nemělo uniknout. Můžeš se spolehnout, že dostaneš pouze prvotřídní maso.

Balení obsahuje 5 kusů námi vybraných jerky.

 

A jaký je rozdíl mezi Jerky a Biltongem?

V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti Severní Ameriky a jihoafrický biltong. Jerky jsou u nás stále mnohem populárnější a tak se označení "jerky" vžilo jako obecné označení všech druhů sušených mas. Není to ale tak černobílé a bylo by fajn si v tom udělat pořádek.

Jerky

Jerky se nejčastěji dělá z hovězího, případně bizoního, drůbežího či vepřového masa. To se před přípravou nařeže na tenké plátky, následně se marinuje, koření či solí a potom se suší. Hlavním rozdílem proti biltongu je původní postup při sušení, kdy se maso udilo, aby dostalo zajímavější chuť a prodloužila se jeho trvanlivost. Dnes se tento způsob už ale moc nevyskytuje.

Biltong

Biltong se nejčastěji vyrábí z masa hovězího, pštrosího nebo antilopího. Dnes se už ovšem setkáme i s variantami z divočiny nebo vepřového masa. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Po usušení se teprve maso krájí na malé pásečky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Starter Packy
Typ sušeného masa: Jerky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: