Jimmy´s Food - Shiitake teriyaki snack 50g

Kód: P224
139 Kč / ks
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Shiitake houba s příchutí teriyaki je jedinečná kombinace, která vytváří pátou chuť umami. Sezamová semínka dodávají tomuhle veganskýmu snacku ten správný šmrnc.

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Mít v nabídce, či nemít v nabídce. Sophiina volba. Když jsme se dozvěděli, že Honza z Jimmy´s Foodu usušil houby a říká tomu jerky, přeběhl nám mráz po zádech. I přes to jsme ale tenhle snack ochutnali (kromě Kuby a Ondry, kteří se hub bojí jako čert kříže) a zachutnal nám. Po dlouhém debatování jsme hodili na sociální sítě anketu, kde jsme Vás nechali hlasovat. Výsledek byl 50:50. Poté jsme se rozhodli, že tomu dáme šanci, zařadíme sušené houby shiitake a hlívu ústřičnou do nabídky a budeme čekat na vaše reakce, jak vám tenhle veganskej snack bude chutnat.

Složení

Houba shiitake, kokosový olej, javorový sirup, teriyaki marináda, sezam, mix koření a sůl.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Příchuť: Teriyaki
Gramáž: 50 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
T Avatar autora | 14.9.2022
Nečekal jsem mnoho, přihodil jsem to do objednávky spíš ze zvědavosti, ale nakonec musím konstatovat, že to je velice příjemné a hlavně chutné překvapení a určitě si tuto pochoutku objednám znovu :-)
5
KK Avatar autora | 4.6.2022
Výborné, chutnají mi víc než maso ????

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce: Jimmy's food, Jironi Food, s.r.o., Kosmova 864, 686 03, Staré Město, Česká republika

Ještě jako malý kluk jsem někde ochutnal sušené maso, a tak moc mi zachutnalo, že jsem ho okamžitě začal sušit různými způsoby sám – na topení, nad krbem, na sluníčku, v troubě, a nebo jen tak v průvanu. Sušil jsem opravdu vše a postupem času mi to docela začalo jít.

jerky-maso-05

Po střední škole jsem nějaký čas cestoval po světě. Kdekoliv jsem byl, ochutnával jsem místní jerky a hlavou se mi začala honit myšlenka, že po návratu domů musím začít experimentovat. S příchutěmi a se způsoby úpravy. Sušil jsem v troubě a maso chutnalo tak dobře, že mi kamarádi začali říkat, ať ho prodávám.

Koupil jsem v papírnictví takové ty sáčky dealeráčky a v Malování jsem si udělal etikety. Potom jsem dal přátelům do hospody první várku na podpultový prodej. Když jsem se po čase zeptal jak to jde, zjistil jsem, že se neprodal jediný balíček, protože ještě v ten samý den všechno snědli barmani. Když se mi to tak stalo po několikáté a každý, komu jsem dal ochutnat, se stal pravidelným zákazníkem, řekl jsem si: "OK, jdu do toho naplno."

Pronajal jsem si místnost ve staré továrně a přestavěl ji na řeznickou manufakturu. A po velmi dlouhých a komických strastech, kdy se člověk bez zkušeností s úřady snaží zlegalizovat provozovnu masné výroby, jsem konečně začal sušit ve velkém. Od té doby jsem ušel kus cesty, ale maso pořád vyrábím se stejnou láskou a nadšením jako na začátku.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz