Make Your Own Biltong & Droewors

Kód: P264
499 Kč / ks
Skladem (2 ks)

Praktický průvodce výrobou biltongu, droëwors, klobás a dalších tradičně sušených, uzených i nakládaných mas podle receptur z Jižní Afriky a Namibie. Skvělé pro domácí přípravu – s jednoduchými postupy, ilustracemi a desítkami receptů.

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Chceš si doma vyrobit poctivý biltong, droëwors, boerewors nebo uzenou šunku přesně tak, jak to dělají v Jižní Africe? Tahle kniha (no, spíš broužurka) je ideálním průvodcem!

S jasnými krok za krokem návody a bohatými ilustracemi tě provede celým procesem sušení, uzení i nakládání masa – od hovězího biltongu přes vepřové klobásy až po domácí pastrami. Naučí tě klasické recepty na výrobu klobás (včetně boerewors, salámu nebo jaternic) a další.

A autorovi

Publikace vznikla ve spolupráci s Jihoafrickou masnou radou (South African Meat Board), která sdružuje experty na tradiční výrobu a zpracování masa. Díky tomu kniha nabízí nejen autentické recepty, ale i léty ověřené rady přímo od mistrů řemesla.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy o sušení masa
EAN: 9781868252893
Jazyk: Angličtina
Počet stran: 48
První vydání: 6. května 2010
Rozměry: 279 × 215 × 5 mm
Vazba: Brožovaná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz