Wild Spartan - Hovězí Jerky Cajun 40g

Kód: P138
115 Kč / ks
Prodej ukončen

Tohle hovězí maso je marinováno v jemné směsi cajunského koření a čerstvého zázvoru a citronu. Čeká tě tak silný pikantní chuťový zážitek!

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Regionální produkt od našich jižních sousedů! Jerky z hovězího masa od vybraných rekouských farmářů, kteří se zavázali dodržovat Sparťanský kodex cti.

Maso se suší několik týdnů a zraje při velmi nízkých teplotách. Tímto způsobem nejsou zničeny cenné živiny a jerky získá skvělou konzistenci. Jako surovina se používá maso, které normálně končí v pánvi jako steak!

Složení

Hovězí maso (100 g divokého sparťanského sušeného masa je vyrobeno z 220 g hovězího masa), mořská sůl, koření, kouř z bukového dřeva, okyselovač: kyselina mléčná.

Naše výrobky neobsahují žádné zvýrazňovače chuti ani barviva a jsou bez lepku a laktózy. Koření pochází z kontrolovaného organického pěstování.

Trvanlivost

Při pokojové teplotě nejméně 1 měsíc, déle, pokud je v chladu.

Obsah a balení

40 g, baleno v průhledném plastovém sáčku v ochranné atmosféře.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1189/282
Tuky 4,9 g
Nasycené mastné kyseliny 1,8 g
Sacharidy < 0,5 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 54,3 g
Sůl 4,9 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Archiv produktů
Hmotnost: 0.057 kg
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Cajun
Gramáž: 40 g
Pálivost: Jemně pikantní
Země původu: Rakousko

Jerky z Alp

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce: Wild Spartan GmbH, 2630 Ternitz, Heugasse 3, Austria

Wild Spartan - Bestes Beef Jerky aus Österreich. Ano, čteš správně. Už i naši jižní sousedi dělají sušené maso. Od samého začátku využívají pouze vysoce kvalitní maso z Rakouska. Konkrétně z regionu, který je známý svou kvalitou daleko za hranicemi - Zayatal v krásném Weinviertelu. K uzení používají novou směs bukového dřeva, kterou poznáte podle příjemné, kořeněné noty.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz