Blog , Strana 2

Naše sušené maso je nyní dostupné také na Pilulka CZ a SK

Výběr z našich produktů je od tét dobx možné zakoupit také na eshopech Pilulka.cz a Pilulka.sk. ...

Adventní kalendář je tu!

Drazí masožravci, už třetí rok po sobě jsme pro vás sestavili náš adventní kalendář, který vám nabíd...

Recept na hovězí jerky

Možná si vzpomínáš na dobu, kdy jsi toho o sušeném masu ještě mnoho nevěděl. My ano, tehdy jsme toti...

Sušené maso a americké pivo: Perfektní kombinace na hraně závislosti

Když milujete šťavnaté sušené maso a zároveň krásně chlazené pivo, je jen otázkou času, kdy začnete ...

Domácí sušení: Recept na hovězí biltong s kampotským pepřem

Začátkem června jsme vypustili na světlo světa novinku v podobě Hovězího biltongu s kampotským pepře...

Grilovací marináda z koření od Maso Here

Už nějakou dobu prodáváme skvělé produkty na domácí sušení masa. Věděli jste ale, že některé naše ko...

Rozhovor s Ondrou o nových nožích Maso Here

V našem e-shopu už máme pár týdnů nové řeznické nože určené nejen pro výrobce domácího sušeného masa...

Domácí sušení: Jak chutná sušený had a jak se suší na slunci?

Popularita domácího sušení neustále roste. Víc a víc vás zajímají tipy a triky na to, jak si sušit m...

Rozhovor s Klárou z Pepperfieldu o naší spolupráci

Asi jste zaregistrovali naši novinku v podobě Hovězího Biltongu s kampotským pepřem, na které jsme s...

Recept na domácí jerky s tekutým kouřem, sójovkou a octem

Přinášíme ti další recept na domácí jerky, při kterém používáme tři naše oblíbené ingredince - jable...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz