Průvodce domácím sušením masa, Strana 5

Proč naše maso pořád krájíme ručně a nemáme rádi éčka?

Existují tři otázky, které se dost často opakují. A když budeš hledat odpovědi, tak zjistíš, že se b...

Jak skladovat sušené maso

Už víš z čeho vyrábět a jak sušit. Dneska si povíme jak správně takové sušené maso skladovat. J...

V čem doma sušit maso

Domácí sušení masa může být hračka, když víš co, jak a v čem sušit. Dnes se podrobněji podíváme na s...

Jaké maso se hodí na sušení?

Hovězí, vepřové, krůtí, klokaní a kdovíjaké další. Jenže co zvíře, to mnoho druhů masa. Některý se k...

Druhy sušeného masa

Jako existuje mnoho druhů piva nebo vína, tak můžeme rozlišovat i několik variant sušeného masa.&nbs...

Co je to biltong

Název biltong je odvozen z holandských slov bil (maso, kýta) a tong (pruh). Odka...

Co to jsou jerky

V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti Sev...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz