Kaštánkovo maso - Hovězí Natural 50g

129 Kč / ks
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Hovězí sušené maso přírodní, se solí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušené hovězí maso přírodní, jen osolené mořskou solí. Pro všechny milovníky klasické chutě hovězího masa, která v této variantě opravdu vynikne. Každý plátek masa prošel několikrát našima rukama, celý proces od krájení až po balení je totiž ruční prací.

Složení

98,5% hovězí kýta, 1,5% sůl. 

Skladujte v suchu. Není třeba chladit.

Nutriční hodnoty na 100g

Energetická hodnota 1979,6kJ/473 kcal
Tuky 13,6g (z toho nasycené mastné kyseliny 5,1g)
Sacharidy 1,7g (z toho cukry 0g)
Proteiny 71,4g
Sůl 5,1g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Natural
Gramáž: 50 g
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…

Ochutnávka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

BIOFARMA Mlsná koza se nachází na Jih od Brna, v obci Želešice. Zaměřujeme se především na chov koz, jejichž mléko následně zpracováváme ve faremní mlékárně. Stejně tak jako mléko kravské od naší krávy Miluny a Veruny. Na pastvinách můžete zahlédnout i ovečky plemene Zwartbles. Hospodaříme v ekologickém zemědělství, na cca 10 ha, a i proto se snažíme si svoji krmivovou základnu vytvořit během roku sami.

biopotravina_roku_2019-1

Když jsme přemýšleli, co dalšího zahrnout do naší činnosti, napadlo nás pustit se do něčeho, co má každý rád a co jsme dlouho předtím vyráběli doma pro sebe. To něco je sušené maso, konkrétně jerky.

Ze skladu naší mlékárny jsme udělali sušárnu a pustili se do toho. Recepturu jsme sice nezdědili po pradědečkovi, ale pracovali jsme na ní dost dlouho, aby stála za to. Kvalita je pro nás zásadní a kdykoli za ni dáme ruku do ohně. Ikdyž na kočku namalujete pruhy, nestane se z ní tygr. Proto maso odebíráme od farmy s vlastním chovem býků z jižní Moravy. Worcesterovku nám lodí vozí přes Hamburk ze samotného Worcesteru. Zkrátka všechny ingredience musí mít původní recepturu. Glutamáty, zahušťovadla, konzervanty a stabilizátory nám nesmí přes práh. Vysušujeme na maximální možnou míru, takže kilogram sušeného masa vzniká z 3,45 kg čerstvého. Všechno zpracování probíhá ručně. Pro porcování používáme pouze vykosťovací a plátkovací nůž a prkno. Sušení obstarává nerezová skříňová sušička.

Za sušené vepřové BIO maso s příchutí tymiánu a zázvoru jsme získali ocenění ČESKÁ BIOPOTRAVINA ROKU 2019.