Kaštánkovo maso - Hovězí Solené 50g
Kód: P070poštovné zdarma.
maso nebude chutnat.
ve všední dny do 24 hodin.
Detailní popis produktu
Naše farma se nachází na Jih od Brna, v obci Želešice. Zaměřujeme se především na chov koz, jejichž mléko následně zpracováváme ve faremní mlékárně. Stejně tak jako mléko kravské od naší krávy Miluny a Veruny. Na pastvinách můžete zahlédnout i ovečky plemene Zwartbles.
Složení
98,5% hovězí kýta, 1,5% sůl.
Skladujte v suchu. Není třeba chladit.
Nutriční hodnoty na 100g
Energetická hodnota 1979,6kJ/473 kcal
Tuky 13,6g (z toho nasycené mastné kyseliny 5,1g)
Sacharidy 1,7g (z toho cukry 0g)
Proteiny 71,4g
Sůl 5,1g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Archiv produktů |
---|---|
Typ sušeného masa: | Jerky |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Solené |
Gramáž: | 50 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Česká republika |
Ochutnávka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
BIOFARMA Mlsná koza se nachází na Jih od Brna, v obci Želešice. Zaměřujeme se především na chov koz, jejichž mléko následně zpracováváme ve faremní mlékárně. Stejně tak jako mléko kravské od naší krávy Miluny a Veruny. Na pastvinách můžete zahlédnout i ovečky plemene Zwartbles. Hospodaříme v ekologickém zemědělství, na cca 10 ha, a i proto se snažíme si svoji krmivovou základnu vytvořit během roku sami.
Ze skladu naší mlékárny jsme udělali sušárnu a pustili se do toho. Recepturu jsme sice nezdědili po pradědečkovi, ale pracovali jsme na ní dost dlouho, aby stála za to. Kvalita je pro nás zásadní a kdykoli za ni dáme ruku do ohně. Ikdyž na kočku namalujete pruhy, nestane se z ní tygr. Proto maso odebíráme od farmy s vlastním chovem býků z jižní Moravy. Worcesterovku nám lodí vozí přes Hamburk ze samotného Worcesteru. Zkrátka všechny ingredience musí mít původní recepturu. Glutamáty, zahušťovadla, konzervanty a stabilizátory nám nesmí přes práh. Vysušujeme na maximální možnou míru, takže kilogram sušeného masa vzniká z 3,45 kg čerstvého. Všechno zpracování probíhá ručně. Pro porcování používáme pouze vykosťovací a plátkovací nůž a prkno. Sušení obstarává nerezová skříňová sušička.