Kaštánkovo BIO maso - Vepřové Tymián & Zázvor 50g
Kód: P072
poštovné zdarma.

maso nebude chutnat.

ve všední dny do 24 hodin.
Detailní popis produktu
Naše farma se nachází na Jih od Brna, v obci Želešice. Zaměřujeme se především na chov koz, jejichž mléko následně zpracováváme ve faremní mlékárně. Stejně tak jako mléko kravské od naší krávy Miluny a Veruny. Na pastvinách můžete zahlédnout i ovečky plemene Zwartbles.
Složení
95,5% BIO vepřová kýta, 2% BIO zázvor, 1% BIO tymián, 1,5% sůl.
Skladujte v suchu. Není třeba chladit.
Nutriční hodnoty na 100g
Energetická hodnota 730kJ/175 kcal
Tuky 10g (z toho nasycené mastné kyseliny 5g)
Sacharidy 0,1g (z toho cukry 0g)
Proteiny 20g
sůl 1,5 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Archiv produktů | 
|---|---|
| EAN: | 0745114633248 | 
| Typ sušeného masa: | Jerky | 
| Druh masa: | Vepřové | 
| Příchuť: | Tymián & Zázvor | 
| Gramáž: | 50 g | 
| Pálivost: | Nepálí | 
| Země původu: | Česká republika | 
| Položka byla vyprodána… | |
Ochutnávka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
BIOFARMA Mlsná koza se nachází na Jih od Brna, v obci Želešice. Zaměřujeme se především na chov koz, jejichž mléko následně zpracováváme ve faremní mlékárně. Stejně tak jako mléko kravské od naší krávy Miluny a Veruny. Na pastvinách můžete zahlédnout i ovečky plemene Zwartbles. Hospodaříme v ekologickém zemědělství, na cca 10 ha, a i proto se snažíme si svoji krmivovou základnu vytvořit během roku sami.
Ze skladu naší mlékárny jsme udělali sušárnu a pustili se do toho. Recepturu jsme sice nezdědili po pradědečkovi, ale pracovali jsme na ní dost dlouho, aby stála za to. Kvalita je pro nás zásadní a kdykoli za ni dáme ruku do ohně. Ikdyž na kočku namalujete pruhy, nestane se z ní tygr. Proto maso odebíráme od farmy s vlastním chovem býků z jižní Moravy. Worcesterovku nám lodí vozí přes Hamburk ze samotného Worcesteru. Zkrátka všechny ingredience musí mít původní recepturu. Glutamáty, zahušťovadla, konzervanty a stabilizátory nám nesmí přes práh. Vysušujeme na maximální možnou míru, takže kilogram sušeného masa vzniká z 3,45 kg čerstvého. Všechno zpracování probíhá ručně. Pro porcování používáme pouze vykosťovací a plátkovací nůž a prkno. Sušení obstarává nerezová skříňová sušička.

