Náš tým

Ondra

Hlavní masožravec Ondra se do sušeného masa zamiloval v Jihoafrické republice, kde se suší hlavně biltong. Tamní recepturu přivezl k nám do Čech a začal sušit maso pro své kamarády. Díky skvělé odezvě se do toho pustil naplno a pod jeho rukama už prošlo několik tun masa. Dnes má na starosti kontrolu kvality našich výrobků a přípravu limitovaných edic. Ondra si nejvíc pochutná na našem česnekovém biltongu.

Kuba

Hlavní masožravec číslo dva. Ondrův brácha a ten, kdo před lety přišel s nápadem vybudovat z Maso Here fimu, které bude synonymem sušeného masa v Čechách a na Slovensku. Jakub, zaměřením ajťák, se hlavně stará o to, jak se maso prezentuje na venek a drží ochranou ruku nad velkoobchodem. Zároveň se stará po technické stránce o naše eshopy. 

Jura

Mistr s nožem Jura se stal třetím členem týmu Maso Here po tom, co Ondra potřeboval pomoc s výrobou. Jeho zkušenosti s krájením masa bylo přesně to, co jsme potřebovali. Jura má dnes na starosti výrobu biltongu od A až do Z. Maso nakrájí, okořenění, naloží, suší a pak seká. Jeho láska k řeznickému řemeslu jde poznat na každém kousku masa. Jurův favorit v naší nabídce je Kešu & Biltong.

Verča

Verča je jediná slečna v našem pánském týmu. Má na starosti logistiku, balení všemožného koření, masa nebo marinád. Verča je bezpochyby klíčový článek v naší hradecké výrobně. Bez ní bychom se pravděpodobně utopili v záplavě testosteronu a neumytého nádobí. Je to takové naše sluníčko, které nám zpříjemní den buď úsměvem nebo něčím dobrým na zub. Verča má nejradši náš biltong s kampotským pepřem.

Jiří

Sušený maso jsem miloval vždycky, ale až práce v Maso Here mi umožnila se do toho ponořit pořádně. Baví mě, že se Maso nikdy nezastaví, neustále se snažíme zlepšovat a posouvat dál, a tak se vlastně pořád dozvídám a učím něco nového. A ochutnávám něco nového. Na starosti mám náš obchod na Praze 7, kde Vás moc rád uvítám a proberu všechno, co se sušeným masem souvisí.

Na začátku jsem znal v podstatě jen jerky, ale teď jsem vášnivým propagátorem biltongu, který si mě naprosto získal a budu moc rád, když si získá i Vás. Hodně si potrpím na zvěřinu, takže mezi moje favority jasně patří náš jelení a kančí biltong, z hovězích mám nejradši piri piri, protože na Carolinu Reaper jsem prostě měkkej.

Vojta

Vojta je našim nejmladším členem týmu a má na starosti marketing. Jeho práce začíná u správy sociálních sítí a webu až po psaní textů, komunikaci se zákazníky a v poslední době i točení videí. Zároveň má na starosti i doplňování skladových zásob. Jako správný masožravec sní minimálně jeden pytlík sušeného masa denně. Vojta nejvíc ujíždí na našem biltongu s příchutí piri-piri.

Johana

Cifršpión here!!! Abychom se my mohli starat o maso, Jožka se nám stará o všechny věci spojené s financemi.

Jirka

Ten, diky kterému o nás víš. Jirka se u nás stará o online marketing a je tak tím, kdo se vždy zajímá o to, jaké novinky chystáme, aby bylo co propagovat na Facebooku, Googlu a našich dalších profilech.

Jirka (opět)

Náš velkoobchodník, který jezdí od čerta k ďáblu, aby dostal sušené maso do každého koutu republiky.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz