Renjer - Jelení Jerky Limeta & Chilli 25g

145 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
1.10.2020

Renjer se pustil do pálivého! Pokud se ti zamlouvá pikantní maso, je tohle jelení jerky právě pro tebe. V kombinaci s limetkou je to vlastně prověřená kombinace, kterou ale teď můžeš ochutnat v severském podání.

Detailní informace

Detailní popis produktu

A v případě, že by tě zajímalo odkud tohle jelení masa pochází, tak věz, že tito jeleni jsou ze skandinávských a baltských lesů. Užij si tuto novinku v nabídce Renjera a dej nám vědět, jestli opravdu pálí tak, jak se o ní říká. #renjerburn

Složení

jelení maso (90,3 %), mořská sůl, vinný ocet, dextróza, stabilizer: citrusový pektin, směs koření a chilli (1,5 %), limetové aroma (0,8%).

Na 100 gramů sušeného masa je použito 275 gramů masa syrového.

Nutriční Hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1111 / 265
Tuky 3,2 g
Nasycené mastné kyseliny 1,4 g
Sacharidy 2 g
Cukr 1,8 g
Bílkoviny 56,5 g
Sůl 4 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky s příchutí
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Jelení
Příchuť: Chilli, Limeta
Gramáž: 25 g
Pálivost: Středně pálivé
Země původu: Švédsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh Renjer Jerky začal před několika lety ve městě Arjeplog v severním Švédsku. Právě tam měl otec jedno ze spoluzakladatelů firmy malé pekařství. Timův otec žil v Německu a do Švédska létal pouze jednou měsíčně, aby zkontroloval obchod. Jednou vzal Tima sebou a mimo běžné kontroly strávili také několik dní v divočině. Tam si kromě jízdy na sněžném skútru nebo chytání ryb vyzkoušeli také venkovní táboření ve stanu. Během tohoto výletu Tim poprvé ochutnal sušené sobí maso a jeho chuť se mu dost silně vryla do paměti.

renjer jerky founder

O několik let později odešel Tim studovat obchod na univerzitu do Lundu. Původně se chtěl zabývat vývojem informačních systémů jako mnoho jeho spolužáků. Několikrát si ovšem také vzpomněl na zážitky z cest se svým otcem a na skvělou chuť sušeného sobího masa. Nemohl se zbavit myšlenky, že by se jeho výrobě začal věnovat naplno a po krátké době pro tento nápad získal i další dva spolužáky - Antona a Alexe. Těm se sice tento druh podnikání zdál nejprve poněkud zvláštní, ale po usušení několika zkušebních várek uznali, že sobí sušené maso je jedinečný výrobek, který si určitě najde snadno svoje místo na trhu.

A tak začal příběh Renjer Jerky...