Renjer - Sobí Jerky s mořskou solí 25g

145 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
30.10.2020

Tradiční severské sobí jerky ze Švédska. Chlapi z Renjera tvrdě pracovali na vylepšení předchozí receptury a dospěli k závěru, že sobí jerky jsou nejlepší v naturální podobě, aby vynikla jedinečná chuť sobího masa. Proto tady najdeš jen dvě ingredience - maso a mořskou sůl.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Abychom zajistili nejvyšší kvalitu masa, získáváme maso až z dalekého severního Švédska, kde je příroda stále nedotčená a zvířata se volně potulují po rozsáhlé divočině Laponska. Tuto čistou divočinu můžeš ochutnat v každém kousku. Druhou hlavní ingrediencí je mořská sůl - ne moc, ne příliš málo - jen to správné množství, které zdůrazňuje harmonickou chuť tohoto exkluzivního masa.

renjer-sob-natrual

Složení

sobí maso (91,3 %), mořská sůl, vinný ocet, stabilizer: citrusový pektin

Na 100 gramů sušeného masa je použito 290 gramů masa syrového.

Nutriční Hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1142 kJ / 273 kcal
Tuky 5,1 g
Nasycené mastné kyseliny 2,5 g
Sacharidy 2 g
Cukr 1,3 g
Bílkoviny 54 g
Sůl 3,2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Sobí
Příchuť: Natural
Gramáž: 25 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Švédsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh Renjer Jerky začal před několika lety ve městě Arjeplog v severním Švédsku. Právě tam měl otec jedno ze spoluzakladatelů firmy malé pekařství. Timův otec žil v Německu a do Švédska létal pouze jednou měsíčně, aby zkontroloval obchod. Jednou vzal Tima sebou a mimo běžné kontroly strávili také několik dní v divočině. Tam si kromě jízdy na sněžném skútru nebo chytání ryb vyzkoušeli také venkovní táboření ve stanu. Během tohoto výletu Tim poprvé ochutnal sušené sobí maso a jeho chuť se mu dost silně vryla do paměti.

renjer jerky founder

O několik let později odešel Tim studovat obchod na univerzitu do Lundu. Původně se chtěl zabývat vývojem informačních systémů jako mnoho jeho spolužáků. Několikrát si ovšem také vzpomněl na zážitky z cest se svým otcem a na skvělou chuť sušeného sobího masa. Nemohl se zbavit myšlenky, že by se jeho výrobě začal věnovat naplno a po krátké době pro tento nápad získal i další dva spolužáky - Antona a Alexe. Těm se sice tento druh podnikání zdál nejprve poněkud zvláštní, ale po usušení několika zkušebních várek uznali, že sobí sušené maso je jedinečný výrobek, který si určitě najde snadno svoje místo na trhu.

A tak začal příběh Renjer Jerky...