Renjer - Losí Jerky s černým pepřem 25g

145 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
1.10.2020

Losí jerky má v historii RENJERa dlouhou tradici. Ta se sice musí ctít, ale zároveň je třeba udělat i krok do budoucna. A právě proto přichází nyní jejich losí jerky také v moderní variantě s černým pepřem. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Los? Ano, jedná se o největšího "jelena" světa. Je to ten velký evropský los s obrovskými širokými parohy. Losí maso, které se používá v produktech od Renjera, pochází ze skandinávských a baltských lesů a je ze 100% volně žijící zvěře.

Tahle kořeněná varianta je moderním doplňkem klasických druhů Renjer jerky, které sází hlavně na tradici. Tohle losí jerky má ale zároveň i potenciál stát se tvým novým favoritem (pokud máš teda rád pepř). 

Složení

losí maso (Alces Alces) (90 %), mořská sůl, vinný ocet, stabilizer: citrusový pektin, směs koření, černý pepř (1,17 %).

Na 100 gramů sušeného masa je použito 275 gramů masa syrového.

Nutriční Hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1139 / 272
Tuky 1,8 g
Nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 2,2 g
Cukr 1,8 g
Bílkoviny 53 g
Sůl 3,9 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky s příchutí
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Losí
Příchuť: černý pepř
Gramáž: 25 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Švédsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh Renjer Jerky začal před několika lety ve městě Arjeplog v severním Švédsku. Právě tam měl otec jedno ze spoluzakladatelů firmy malé pekařství. Timův otec žil v Německu a do Švédska létal pouze jednou měsíčně, aby zkontroloval obchod. Jednou vzal Tima sebou a mimo běžné kontroly strávili také několik dní v divočině. Tam si kromě jízdy na sněžném skútru nebo chytání ryb vyzkoušeli také venkovní táboření ve stanu. Během tohoto výletu Tim poprvé ochutnal sušené sobí maso a jeho chuť se mu dost silně vryla do paměti.

renjer jerky founder

O několik let později odešel Tim studovat obchod na univerzitu do Lundu. Původně se chtěl zabývat vývojem informačních systémů jako mnoho jeho spolužáků. Několikrát si ovšem také vzpomněl na zážitky z cest se svým otcem a na skvělou chuť sušeného sobího masa. Nemohl se zbavit myšlenky, že by se jeho výrobě začal věnovat naplno a po krátké době pro tento nápad získal i další dva spolužáky - Antona a Alexe. Těm se sice tento druh podnikání zdál nejprve poněkud zvláštní, ale po usušení několika zkušebních várek uznali, že sobí sušené maso je jedinečný výrobek, který si určitě najde snadno svoje místo na trhu.

A tak začal příběh Renjer Jerky...