Nic není jednodušší, než míchaná vajíčka. Ale občas to už bývá celkem nuda. Stačí ale přidat powder ...
Průvodce domácím sušením masa, Strana 2
Hovězí, vepřové, krůtí, klokaní a kdovíjaké další. Jenže co zvíře, to mnoho druhů masa. Některý se k...
Domácí sušení masa může být hračka, když víš co, jak a v čem sušit. Dnes se podrobněji podíváme na s...
Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme p...
Už víš z čeho vyrábět a jak sušit. Dneska si povíme jak správně takové sušené maso skladovat. J...
Máme tu další díl ze série otázek a odpovědí ohledně domácího sušení. Otázky jsme vysosali ze sociál...
Podzim je obdobím, kdy se na zahrádce i na trzích objevuje zelenina, která se skvěle hodí k přípravě...
Máme odpoveď na věčnou otázku, jak použít náš tekutý kouř, pokud ho nedáváš do marinády na jerky. Ko...
Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet. Z ...
Milovníci klasiky prominou, ale worcester je i skvělá ingredience na přípravu biltongu. Ačkoliv by t...