Průvodce domácím sušením masa, Strana 2

Vaječná omeleta s biltong powderem

Nic není jednodušší, než míchaná vajíčka. Ale občas to už bývá celkem nuda. Stačí ale přidat powder ...

Jaké maso vybrat na sušení?

Hovězí, vepřové, krůtí, klokaní a kdovíjaké další. Jenže co zvíře, to mnoho druhů masa. Některý se k...

Jak vybrat domácí sušičku masa

Domácí sušení masa může být hračka, když víš co, jak a v čem sušit. Dnes se podrobněji podíváme na s...

Na kolik stupňů a sušit jerky a biltong

Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme p...

Jak skladovat sušené maso

Už víš z čeho vyrábět a jak sušit. Dneska si povíme jak správně takové sušené maso skladovat. J...

Nejčastější otázky k domácímu sušení

Máme tu další díl ze série otázek a odpovědí ohledně domácího sušení. Otázky jsme vysosali ze sociál...

Salát z podzimní zeleniny se sušeným masem

Podzim je obdobím, kdy se na zahrádce i na trzích objevuje zelenina, která se skvěle hodí k přípravě...

Big Tasty omáčka s naším tekutým kouřem

Máme odpoveď na věčnou otázku, jak použít náš tekutý kouř, pokud ho nedáváš do marinády na jerky. Ko...

Vaříme s biltongem

Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet. Z ...

Usuš si vlastní Runder Biltong s worcesterovou omáčkou

Milovníci klasiky prominou, ale worcester je i skvělá ingredience na přípravu biltongu. Ačkoliv by t...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz