Průvodce domácím sušením masa, Strana 3

Hovězí jerky s worcester omáčku Maso Here

Do naší nabídky na domácí sušení jsme zařadili naši vlastní worcester omáčku, která se v tvojí kuchy...

Recept na Dead Chief Jerky od Maso Here

Možná si vzpomínáš na dobu, kdy jsi toho o sušeném masu ještě mnoho nevěděl. My ano, tehdy jsme toti...

Usuš si svůj biltong s kampotským pepřem od Pepperfieldu

Začátkem června jsme vypustili na světlo světa novinku v podobě Hovězího biltongu s kampotským pepře...

Recept na beef jerky s tekutým kouřem

Přinášíme ti další recept na domácí jerky, při kterém používáme tři naše oblíbené ingredince - jable...

Podrobný recept na výrobu basturmy

Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I ...

Jerky feat. Biltong aneb jak na výrobu jerky s biltong základem

Naše směsi koření se hodí na výrobu jak biltongu, tak i jerky. Důkazem toho je další recept od jedno...

Recept na sušené maso naložené v soli a sušené v gáze

Recept na sušené hovězí od Jana Zelenky. Když jsme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušen...

Recept na klasické beef jerky

Už jsme tady měli recept na africký biltong. Ten je nám díky našemu pobytu v Africe přeci jenom bliž...

Vaříme s masem od Biltong en Provence

Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet.&nb...

Rozhovor s Ondrou o nových nožích Maso Here

V našem e-shopu už máme pár týdnů nové řeznické nože určené nejen pro výrobce domácího sušeného masa...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz