Do naší nabídky na domácí sušení jsme zařadili naši vlastní worcester omáčku, která se v tvojí kuchy...
Průvodce domácím sušením masa, Strana 3
Možná si vzpomínáš na dobu, kdy jsi toho o sušeném masu ještě mnoho nevěděl. My ano, tehdy jsme toti...
Začátkem června jsme vypustili na světlo světa novinku v podobě Hovězího biltongu s kampotským pepře...
Přinášíme ti další recept na domácí jerky, při kterém používáme tři naše oblíbené ingredince - jable...
Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I ...
Naše směsi koření se hodí na výrobu jak biltongu, tak i jerky. Důkazem toho je další recept od jedno...
Recept na sušené hovězí od Jana Zelenky. Když jsme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušen...
Už jsme tady měli recept na africký biltong. Ten je nám díky našemu pobytu v Africe přeci jenom bliž...
Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet.&nb...
V našem e-shopu už máme pár týdnů nové řeznické nože určené nejen pro výrobce domácího sušeného masa...