Test: Beef Jerky McEnnedy z Lidlu

V rámci "Amerického týdne" se v Lidlu objevilo sušené maso McEnnedy. S cenovkou 30 Kč za balení o váze 25 gramů jsme ho prostě museli ochutnat. Takže tady je naše první recenze sušeného masa, které do našeho eshopu nejspíš nikdy nezařadíme.

Určitě bychom našli lepší kandidáty pro náš první test. Ale osud tomu chtěl, že nám do ruky padlo zrovna tohle maso. Ve videu jsme se úplně nevěnovali podrobnějšímu hodnocení jednotlivých částí. Ty tak najdeš na konci článku a příště už je dáme určitě taky přímo do videa.

 5203951_11

Hodnocení 

Vybrali jsme pár zakladních kategorií pro hodnocení, aby bylo možné všechno potom v budoucnu porovnat s nějakým dalším hodnoceným masem.

Obal
full-starfull-starhalf-starno-starno-star

Pálivost (pokud je):
nehodnotíme

Chuť
full-starno-starno-starno-starno-star

Konzistence masa
full-starno-starno-starno-starno-star

Výroba, složení:
full-starno-starno-starno-starno-star


Celkové Hodnocení:
Jeden z našich fanoušků na Facebooku našel zajímavé přirovnání. Nedá se porovnávat burger z McDonaldu s burgrem za 250 Kč z nějaké fajnové burgrárny. S tím souhlasíme. Nicméně tohle maso je ještě pod tím McDonaldem a jako ideální přirovnání by to sedělo spíš na nějaký kiosek na nádraží. Takže za nás tohle maso určitě nikomu nedoporučujeme a je nám líto každého, kdo si ho koupil.

full-starno-starno-starno-starno-star

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz