Chceš si doma udělat jerky, ale nožem krájíš spíš topinky než maso? Nezoufej, máme pro tebe zbraň hr...
Průvodce domácím sušením masa
Hledáš něco, co bude hotový za 20 minut, ale bude to chutnat, jako bys nad tím stál dvě hodiny? Pak ...
Sušení masa není věda… ale taky to není úplně brnkačka. Pokud se právě chystáš poprvé pověsit maso n...
Někdy prostě nestačí "jen" drink. Chce to skvělý drink. Chce to old fashioned postavený na nakouřené...
Sušené maso je skvělá pochoutka, která vydrží dlouho, je plná bílkovin a hodí se na cesty, do práce ...
Kilishi je tradiční nigerijský pokrm. Výrazně kořeněné sušené maso, oblíbené v různých částech západ...
Bakkwa, známá také pod původním názvem "rougan", je tradiční druh sušeného masa, které pochází z Čín...
Princip vaření v pomalém hrnci má kořeny v tradici přípravy pokrmů pomocí nízké teploty a dlouhé dob...
V poslední době zažívá oblíbenost pochutin vyrobených ze sušeného masa velký vzestup. Mezi těmito la...
Už jste někdy cítili vůni nadýchaného toastu, který se mísí s vůní mandlí a exotického biltongu? Pok...