Náš tým

Ondra

Hlavní masožravec Ondra se do sušeného masa zamiloval v Jihoafrické republice, kde se suší hlavně biltong. Tamní recepturu přivezl k nám do Čech a začal sušit maso pro své kamarády. Díky skvělé odezvě se do toho pustil naplno a pod jeho rukama už prošlo několik tun masa. Dnes má na starosti kontrolu kvality našich výrobků a přípravu limitovaných edic. Ondra si nejvíc pochutná na našem česnekovém biltongu.

Kuba

Hlavní masožravec číslo dva. Ondrův brácha a ten, kdo před lety přišel s nápadem vybudovat z Maso Here fimu, které bude synonymem sušeného masa v Čechách a na Slovensku. Jakub, zaměřením ajťák, se hlavně stará o to, jak se maso prezentuje na venek a drží ochranou ruku nad velkoobchodem. Zároveň se stará po technické stránce o naše eshopy. 

Jura

Mistr s nožem Jura se stal třetím členem týmu Maso Here po tom, co Ondra potřeboval pomoc s výrobou. Jeho zkušenosti s krájením masa bylo přesně to, co jsme potřebovali. Jura má dnes na starosti výrobu biltongu od A až do Z. Maso nakrájí, okořenění, naloží, suší a pak seká. Jeho láska k řeznickému řemeslu jde poznat na každém kousku masa. Jurův favorit v naší nabídce je Kešu & Biltong.

Verča

Verča je jediná slečna v našem pánském týmu. Má na starosti logistiku, balení všemožného koření, masa nebo marinád. Verča je bezpochyby klíčový článek v naší hradecké výrobně. Bez ní bychom se pravděpodobně utopili v záplavě testosteronu a neumytého nádobí. Je to takové naše sluníčko, které nám zpříjemní den buď úsměvem nebo něčím dobrým na zub. Verča má nejradši náš biltong s kampotským pepřem.

Jiří

Sušený maso jsem miloval vždycky, ale až práce v Maso Here mi umožnila se do toho ponořit pořádně. Baví mě, že se Maso nikdy nezastaví, neustále se snažíme zlepšovat a posouvat dál, a tak se vlastně pořád dozvídám a učím něco nového. A ochutnávám něco nového. Na starosti mám náš obchod na Praze 7, kde Vás moc rád uvítám a proberu všechno, co se sušeným masem souvisí.

Na začátku jsem znal v podstatě jen jerky, ale teď jsem vášnivým propagátorem biltongu, který si mě naprosto získal a budu moc rád, když si získá i Vás. Hodně si potrpím na zvěřinu, takže mezi moje favority jasně patří náš jelení a kančí biltong, z hovězích mám nejradši piri piri, protože na Carolinu Reaper jsem prostě měkkej.

Vojta

Vojta je našim nejmladším členem týmu a má na starosti marketing. Jeho práce začíná u správy sociálních sítí a webu až po psaní textů, komunikaci se zákazníky a v poslední době i točení videí. Zároveň má na starosti i doplňování skladových zásob. Jako správný masožravec sní minimálně jeden pytlík sušeného masa denně. Vojta nejvíc ujíždí na našem biltongu s příchutí piri-piri.

Johana

Cifršpión here!!! Abychom se my mohli starat o maso, Jožka se nám stará o všechny věci spojené s financemi.

Jirka

Ten, diky kterému o nás víš. Jirka se u nás stará o online marketing a je tak tím, kdo se vždy zajímá o to, jaké novinky chystáme, aby bylo co propagovat na Facebooku, Googlu a našich dalších profilech.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení