Patriot - balíček s tím nejlepším z Hradce

Tak jo, přiznáváme. Zařadit dárkové krabičky do nabídky v tomhle čase je kalkul. Vánoce se blížej a lidi si dávaj pod stromeček různý věci. Včetně dárkovek. No tak jsme si řekli, že bychom mohli připravit i jednu, která pro nás bude tak trochu srdcovka. A přesně takovej je Patritot. Balíček s naším oblíbeným pivem a produkty, který pocházejí jenom z Hradce Králové.

blog-patriot

Strašně moc si vážíme všech, kdo se pustí do vlastního businessu a nebojí se do toho jít po hlavě. A nejen proto máme tak rádi Hradecký Klenot. V Hradci byl vždycky na náměstí pivovar, ale tam kde sídlil, jsou teď kanceláře. A trvalo to přes dvacet let, než se na náměstí výroba piva zase vrátila. A to právě díky Klenotu. Díky chlpai!!! A to vaše pivo je prostě super. Tradiční slad, chmel, kvasnice… ale i nadstandardní moderní technologie a mnoho druhů piva. Prostě žádná desítka, dvanáctka a šmitec. 

Maso a pivo to k sobě pasuje jak Bolek k Lolkovi. Hned jsme věděli, že jestli naše maso budeme někdy párovat s pivem, tak jedině s Klenotem. Prostě Hradečáci sobě. Na výběr nám Klenot dal mnoho druhů piva, která by se do balíčku dala dát. Ale nakonec jsme se rozhodli pro široce oblíbenou 11° a pro fajnšmekry, který pohltila nová doba nabízíme indian pale ale, který je podle nás prostě skvělej.

A aby byl balíček kompletní, tak jsme přidali ještě pikantní ječný slad z Pivovaru u Hušků, který sídlí na okraji Hradce (nebo řekněme pár kilometrů za ním). Jen se přiznejte, kdo někdy tohle ochutnal? Moc vás nebude. A my pořád zkoušíme dostat k lidem něco nového. Bum, prásk a je hotovo. Dva balíčky. Dvě krabice naplněné skvělým sortimentem, který vznikl v Hradc i Králové.

img-patriot-ipa_1img-patriot-11_1

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz