Selection je teď Maso ze světa

Na podzim loňského roku jsme začali prodávat sušené maso jiných značek. Objevili jsme v Evropě pár chuťovek a tak jsme se o ně chtěli podělit. Původně jsme si říkali, že jednou za čas prodáme pár kousků a to bude stačit. Jenže se stalo něco, co jsme vůbec nečekali.

selection-maso-ze-sveta

První várku sobího a losího jerky jsme prodali za dvě hodiny. Kluci ve Švédsku tomu ani nemohli uvěřit. Každý týden jsme objednávali další a další zboží a bylo nám jasné, že Renjer Jerky z naší nabídky jen tak nezmizí. Když jsme pak přidali biltong z Gloucesteru, situace se opakovala. A takhle to vlastně jede až do teď a nám bylo jasné, že s tím něco musíme udělat.

Poptávka po sušeném mase strmě roste a na českém trhu pořád ještě chybí hodně druhů a značek. Jedním z našich cílů je, že tento trh chceme vytvářet a pomáhat ho nasytit. Jestli tedy lidi chtějí ochutnávat a poznávat maso ze světa, my jim to rádi umožníme. Rozhodli jsme se tak Selection přejmenovat na Maso ze světa a začít se naší světové nabídce věnovat trochu více. Nikoliv ale na úkor našeho vlastního masa. To pořád zůstává prioritou.

Přes Vánoce jsme rozhodili sítě od Havaje až po Austrálii a oslovili asi 30 značek, které rozhodně nenajdeš jen tak v obchoďáku. První novinka dorazila z Francie tento týden a další kousek z Estonska bude hned následovat.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz