Renjer Jerky míří do naší stálé nabídky

Začalo to jako jednorázová snaha přivézt něco na ochutnání. Vzhledem k poptávce jsme se ale rozhodli zařadit Renjer Jerky do stálé nabídky. A díky partnerství se švédským výrobcem ho tak můžeme začít nabízet i v rámci velkoobchodu. Pro nás je to další krok na naší cestě k popularizaci sušeného masa v našich zemích. 

renjer-jerky-komplet

Pokud se fanoušek sušeného masa chce porozhlédnout po skutečně velké nabídce výrobků v rámci Evropy, je zemí zaslíbenou třeba Velká Británie. Velký výběr biltongu a jerky potěší každého. Ale to je samá kráva, vepř, krůta.. prostě pořád to samé. Chtěli jsme pro naše fanoušky tentokrát něco speciálního, co by bylo třeba nové i pro nás. A v ten moment jsme na Instagramu narazili na kluky z Renjer Jerky. To nevymyslíš...

Super nabídka - sušenej los a sob!!! Navíc další krásnej příběh o tom, jak se parta kluků rozhodla rozjet business se sušeným masem. Hned jsme jim napsali, vysvětlili jim co děláme a proč chceme ochutnat právě jejich maso. První várka dorazila okamžitě. Absolutní bomba, kterou jsme si nemohli nechat pro sebe a po týdnu tak už do Hradce Králové mířil ze Švédska balík plný sobího a losího masa. 

Rychlost jakou maso začalo mizet překvapila i kluky ve Švédsku. Tohle maso nás tak moc baví, že bylo jasné, že ho zařadíme včetně jejich jelena do stálé nabídky a začneme ho nabízet i v rámci našeho Velkoobchodu. A co pak teprv vánoční balíček se sušeným sobem.. to bude teprve lahůdka.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz