Kilishi je tradiční nigerijský pokrm. Výrazně kořeněné sušené maso, oblíbené v různých částech západ...
Druhy sušeného masa
Jako existuje mnoho druhů piva nebo vína, tak můžeme rozlišovat i několik variant sušeného masa. U nás se setkáváme nejčastěji s dvěma nejběžnějšími typy – jerky, které pochází z oblasti Severní Ameriky a jihoafrickým biltongem. Tím ale výčet druhů sušeného masa nekončí.
Jerky a biltongem to ale nekončí...
Bakkwa, známá také pod původním názvem "rougan", je tradiční druh sušeného masa, které pochází z Čín...
V poslední době zažívá oblíbenost pochutin vyrobených ze sušeného masa velký vzestup. Mezi těmito la...
Pro mnoho lidí jerky = sušené maso. Vzniklo na území dnešní Ameriky, vyrábět ho začali indiáni a tak...
Jerky - biltong - droewors. Tři základní typy masa. To už naši zákaznící znají. Mnozí z nich se už n...
Už prodáváme jerky i biltong. Teď je na čase přidat i další variantu sušeného masa - droëwors! ...
Název biltong je odvozen z holandských slov bil (maso, kýta) a tong (pruh). Odka...
V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti Sev...