Blog

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sušeném mase, ale báli jste se zeptat. Píšeme pro vás recepty na domácí sušení masa, sdílíme novinky ze světa jerky a biltongu a děláme vše proto, aby se sušené maso dostalo do širšího povědomí. 

 

Jerky gun: tajná zbraň pro domácí výrobu jerky z mletého masa

Chceš si doma udělat jerky, ale nožem krájíš spíš topinky než maso? Nezoufej, máme pro tebe zbraň hr...

Zapečený dip se sušeným masem

Hledáš něco, co bude hotový za 20 minut, ale bude to chutnat, jako bys nad tím stál dvě hodiny? Pak ...

3 nejčastější chyby při sušení doma (a jak se jim vyhnout)

Sušení masa není věda… ale taky to není úplně brnkačka. Pokud se právě chystáš poprvé pověsit maso n...

Droëwors: Jihoafrická delikatesa, kterou si zamilujete

Pokud jste fanoušky sušeného masa, pak byste měli poznat Droëwors – tradiční jihoafrickou specialitu...

Smoky Old Fashioned s naším tekutým kouřem

Někdy prostě nestačí "jen" drink. Chce to skvělý drink. Chce to old fashioned postavený na nakouřené...

Jaké maso rozhodně nepoužívat na sušení?

Sušené maso je skvělá pochoutka, která vydrží dlouho, je plná bílkovin a hodí se na cesty, do práce ...

Kilishi - Sušené maso z Nigérie

Kilishi je tradiční nigerijský pokrm. Výrazně kořeněné sušené maso, oblíbené v různých částech západ...

Bakkwa - Hitovka z Číny

Bakkwa, známá také pod původním názvem "rougan", je tradiční druh sušeného masa, které pochází z Čín...

Co jsou to snapsticks? Další varianta sušeného masa

V poslední době zažívá oblíbenost pochutin vyrobených ze sušeného masa velký vzestup. Mezi těmito la...

Nejdelší biltong na světě

Firma Closwa Biltong byla založená před více než 40 lety v Namibii a sousedních zemích stala pojmem ...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz