Chceš si doma udělat jerky, ale nožem krájíš spíš topinky než maso? Nezoufej, máme pro tebe zbraň hr...
Blog
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sušeném mase, ale báli jste se zeptat. Píšeme pro vás recepty na domácí sušení masa, sdílíme novinky ze světa jerky a biltongu a děláme vše proto, aby se sušené maso dostalo do širšího povědomí.
Hledáš něco, co bude hotový za 20 minut, ale bude to chutnat, jako bys nad tím stál dvě hodiny? Pak ...
Sušení masa není věda… ale taky to není úplně brnkačka. Pokud se právě chystáš poprvé pověsit maso n...
Pokud jste fanoušky sušeného masa, pak byste měli poznat Droëwors – tradiční jihoafrickou specialitu...
Někdy prostě nestačí "jen" drink. Chce to skvělý drink. Chce to old fashioned postavený na nakouřené...
Sušené maso je skvělá pochoutka, která vydrží dlouho, je plná bílkovin a hodí se na cesty, do práce ...
Kilishi je tradiční nigerijský pokrm. Výrazně kořeněné sušené maso, oblíbené v různých částech západ...
Bakkwa, známá také pod původním názvem "rougan", je tradiční druh sušeného masa, které pochází z Čín...
V poslední době zažívá oblíbenost pochutin vyrobených ze sušeného masa velký vzestup. Mezi těmito la...
Firma Closwa Biltong byla založená před více než 40 lety v Namibii a sousedních zemích stala pojmem ...