Hodí se sušené maso na golf?

Není žádným tajemstvím, že sušené maso mezi golfisty na PGA Tour jede. Příběh caddyho, který si z toho udělal business už jsme tu měli. Dokonce i Tiger Woods při hře rád žvejká jerky. V Čechách je to ale zatím pole neorané. Bylo tak na čase se zeptat přímo golfistů, co si o tom vlastně myslí. No a hele, maso je baví!

maso-na-golf

Před týdnem jsme vyrazili podpořit golfisty z Park Golf Hradec Králové na první zastávku jejich Park Golf Tour 2019 do resortu Kaskáda v Kuřimi u Brna. Každému hráči jsme dali do bagu porci našeho Hovězího originálu a přemístili se na 10. jamku, kde jsme si počkali na první skupinku hráčů a začali se ptát.

Od banánu k bagetě

Víme, že člověk se u golfu dost nachodí a že když hraješ hladovej, tak seš prostě horším hráčem. "Nakoukli" jsme golfistům do bagů a zjišťovali, jak vypadá jejich svačina. Většinou jsme tam našli vodu, banán, proteinovou tyčku, hroznový cukr, tatranky a v krajních případech i bagetu. Každý hráč si hlídá tři základní věci. Nebojovat s hladem a žízní a zároveň mít možnost doplnit snadno cukr. Občas všechno ale komplikuje i počasí. Zapařená majonéza nebo rozteklá čokoláda ti odpal rozhodně nezlepší. A pokud někdo nefandí sladkému, tak vážně už moc variant nezbývá. Univerzální řešení prostě neexistuje a každý to řeší jak může.

Sušené maso jako alternativa

Uzavíratelnej pytlík plnej čistýho proteinu je to, s čím jsme vyrazili do boje proti bagetám a rozteklým proteinovým tyčinkám. V jednom našem balení o váze 50 gramů je usušená dvousetgramová porce masa. Takže hlad nemá šanci, počasí mu neublíží a člověk se nezamaže. Hráči objevili ovšem i další výhody.

Naše maso do sebe nemůžeš házet jak bonbóny. Bez žvýkání to prostě nějde a to je výhoda, kterou jsme do teď ani neznali. Dáš si dva kousky, zavřeš pytlík, žvýkáš a jdeš na další jamku. Máš díky tomu prý pocit, že toho masa je tak nějak víc. Problém s hladem je vyřešený a protože Maso Here není moc slané, tak nezpůsobuje pocit žízně. V neposlední řadě pak žvýkání taky uklidňuje. A klid se na golfu hodí víc, než kde jinde. Jako výhoda se ukázal i fakt, že o sušené maso se můžeš snadno podělit s ostatníma.

Když jsme tedy v půlce hry u 10. jamky takhle vyzpovídali všechny hráče a dali jim ochutnat i další druhy masa, tak nám nikdo neřekl, že jsme se zbláznili. Sušený maso golfisty baví a ke hře jim jako svačina pasuje. Největší ohlasy sklidil samozřejmě Hovězí originál a pochvaly se dočkal i Chilli jelen. My bychom ale stejně radši doporučili ke hře maso bez příchutě, protože chilli pro někoho může být trochu moc a hasit pikantní chuť na hřišti je to poslední, co potřebuješ.

Maso Here - Sušené maso

6 faktů, proč je naše sušený maso nejlepší snack na golf

  1. vysoká energetická hodnota
  2. uzavíratelnej pytlík nezabere skoro žádné místo
  3. počasí neovlivňuje jeho kvalitu
  4. žvýkání uklidňuje
  5. zasytí a dlouho vydrží, můžeš ho tak v bagu nechat až do příští hry
  6. není příliš slané a nemáš po něm žízeň

Takže pokud jsme se ptali, jestli se sušený maso hodí na golf, teď už víme že jo!

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné