Novinka: Jerky od Usušil & syn přináší do nabídky zajímavé kombinace

O další rozšíření naší nabídky se postarají pánové z firmy Usušil & syn. Jejich tři varianty sušeného masa se rozhodně zařadí mezi speciality, protože nejdou cestou klasických příchutí. Takže co tady vlastně máme.

ususil-blog

Výrobou sušeného masa se zabývají od roku 2015, kdy si z výletu do USA přivezli první recepty a nápady. Od konce roku 2017 pak již naplno suší pod hlavičkou firmy Usušil & syn. 

Usušil & syn - Hovězí jerky s pepřem 50g

Výrazná chuť libového hovězího masa podtržená čerstvě namletým pepřem. Sen pro všechny ostrý milovníky masa! Pro doladění chuti špetka česneku, soli a třtinového cukru a kapka nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky.

ususil & syn jerky hovezi


Usušil & syn - Kachní jerky s pomerančem 50g

Křehké a výrazné kachní maso s lehkým nádechem pomeranče. Dokonalá harmonie chutí pro všechny gurmány! Pro doladění chuti špetka soli a třtinového cukru a kapka nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky.

ususil & syn jerky kachni


Usušil & syn - Krůtí jerky se zázvorem 50g

Jemné krůtí maso zvýrazněné lehce štiplavým zázvorem. Dvojka, která pomazlí i ty nejnáročnější chuťové pohárky! Pro doladění chuti špetka soli a třtinového cukru a kapka nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky.

ususil & syn jerky kruti

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz